Digidexo.com

Formålet med Ichthammol salve

Ichthammol salve er også kjent som svart tegning salve. Den er fremstilt av svovel-rike skifer og blandet med enten en bivoks eller parafin base slik at det kan brukes til å behandle huden aliments. Det er kjent for sin anti-inflammatorisk, antibakteriell og anti-sopp egenskaper. Det hjelper behandle og rydde opp mange små sår på mennesker og dyr.

Byller

En av de mest utbredte bruken ichthammol er å behandle koker. Byller er Staphylococcus infeksjoner som er hovedsakelig i hårsekkene. En byll kan være svært smertefullt, og det kan bli rød, hoven og fylt med puss. Tegning salve vil trekke ut infeksjon, trekke puss til overflaten av huden slik at den kan bli stukket hull på.

Spider Bites

Mange edderkopper er giftige og kan forlate smertefulle støt når de bite noen. Det er viktig å søke råd fra en medisinsk faglig hvis du har blitt bitt av en giftig edderkopp. Ichthammol kan brukes til å behandle edderkopp biter ved å tegne ut slangegiften. Du må bruke salven til bitt og dekke den med en bandasje. Sjekk området i ca 12 timer. Du skal føle og se lindring fra ichthammol.

Splinter

Ichthammol kan bidra til å trekke ut splinter som er innebygd i huden. De vanligste splinter er tre og glass splinter, som kan bli smittet hvis de ikke blir fjernet. Rengjør området godt før du påfører salven. Dekk med en bandasje og sjekke området i omtrent 24 timer. Du bør legge merke til fremmedlegeme kommer til overflaten av huden slik at du kan trekke den ut med pinsett.

Stings

Det er mange insekter som brodd - Hornets, bier, veps og gule jakker. Deres stingers kan være svært smertefullt når de trenge gjennom huden. Du kan lindre noen av ubehag ved å bruke ichthammol salve til området der stinger var. Pass på å se for allergiske reaksjoner og oppsøke lege hvis du har noen problemer med å puste.

Ikke bare for folk

Ichthammol har vært brukt for å behandle hudlidelser hos dyr, også. For eksempel, hovslagere anbefaler ichthammol å behandle infeksjoner på hestenes bein. Hvis du har et dyr som lider med en abscess, spør veterinæren om ichthammol er en god behandling for det.