Digidexo.com

Naturlig anti-depressiva og anti-angst rettsmidler

Depresjon kommer i mange former. Vi har alle tider i våre liv når vi står overfor depresjon, og lære naturlige måter å håndtere disse følelsene av angst og tristhet kan hjelpe måle hvor alvorlig problemet er. Mild til moderat depresjon kan noen ganger bli hjulpet med naturlig rettsmidler. Hvis følelser av depresjon og angst vedvarer etter bruk av disse naturlige løsninger, ser en mental helse profesjonell anbefales sterkt for videre hjelp.

B-vitaminer

For naturlig angst og depresjon lettelse, ta en ekstra B-kompleks vitamin supplement i forbindelse med vanlig multivitamin. B-vitaminer er knyttet til stress lettelse, og de hjelper kroppen i å balansere nevrologiske og emosjonelle helse. Det anbefales også å ta en ekstra vitamin C supplement som dette bidrar til å forbrenne B-vitaminer mer effektivt.

Johanne Wart

St. Johns vorte er en urte behandling for mild til moderat depresjon. Denne urten, ofte betraktet som et ugress i Amerika, har en lignende effekt på signalstoffer i hjernen som lege foreskrevet anti-depressiva. Hvis du er en kvinne, har det vært rapporter om St. Johns vorte utføring prevensjon medisinering.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer angripe depresjon fra en annen vinkel. Dette er mest effektive i unipolar depresjon eller snarere enn bipolar sykdom. Omega 3, som finnes i matvarer som fisk og linfrø, forbedre mengden av handlingen i serotonin og dopamin pathways av hjernen for å bistå i å stabilisere psykisk helse.

Trening

Trening frigjør endorfiner for å forbedre din nåværende mentale tilstand, lindrer angst og bedrer søvnmønster. Trening, i kombinasjon med andre naturlige behandlinger for depresjon, kan bidra til å kontrollere og stabilisere humøret og temperament ved å redusere stress.

Diet

Raffinert og bearbeidet mat er en fiende av depresjon. De redusere sirkulasjonen og blodstrøm, og skape en lat og apatisk disposisjon. En cheeseburger eller pizzabit nå og da er greit, men hvis du lider av depresjon, er det lurt å styre klar av usunne matvarer. Fersk frukt og grønne bladgrønnsaker er rike på antioksidanter, og bidra til å holde cellene friske.

Aromaterapi

Aromaterapi er brukt for å lette mild angst og depresjon ved å endre din mentale tilstand med duft av eteriske oljer. En populær essensielle oljen til å begynne med, er lavendel. Denne populære oljen brukes i aromaterapi å slappe av sinnet og kroppen ved å øke alfa bølger på baksiden av hjernen.

Lysterapi

Værsyke (SAD) refererer til folk som blir deprimert i vintermånedene. Den kortpustethet i dager og kjøligere vær kan la noen mennesker med blues. Hvis du opplever SAD, Leserens Digest bok, "God Helse Tips og praktiske tips" anbefaler lysterapi. Tilbringer mellom 30 minutter og 2 timer om dagen i henhold til lysene i 2500 til 10 000 lux kan lindre depresjon forårsaket av SAD i så lite som tre dager.