Digidexo.com

Øyenbryn Ring Infeksjoner

Øyenbryn Ring Infeksjoner


Øyenbryn ringene er en populær form for piercing for både menn og kvinner. En enkel bøyle gjennom pannen er en morsom og stilig måte å skape et unikt utseende, men slike piercinger kan bli smittet selv med riktig pleie. Det er viktig for alle med et øyenbryn ringen for å kunne forebygge, samt identifisere og behandle eventuelle infeksjoner som kan oppstå.

Hindre infeksjoner fra Start

Forhindre øyenbryn ring og andre kroppspiercing infeksjon må begynne før prosedyren utføres. Kontroller at en piercing studio er rent, nye nåler som brukes for hver enkelt kunde, og at piercing profesjonelle har vasket, hansker. Pass også på piercing studio er lisensiert med det lokale styret i helse, som betyr at de opererer i henhold til juridiske standarder for sikkerhet og renslighet. Et øyenbryn piercing utført under slike sterile og regulerte forhold er mindre sannsynlighet for å bli smittet enn en gjort ellers.

Maintainence

Etter å ha et øyenbryn ring piercing utført, følg piercer instruksjoner for å holde den ren. De fleste piercing fagfolk vil anbefale et øyenbryn ring vaskes med antibakteriell såpe for å hindre smitte, men sørg for at hendene er rene og vasket før du kommer i kontakt med piercing. The Mayo Clinic anbefaler at peroxide og alkohol baserte løsninger unngås, da de kan tørke ut huden, samt kremer og salver, som kan hindre luft fra å nå piercing.

Saline Assistance

For å forhindre en infeksjon, vil et øyenbryn ring piercing også trenger å bli behandlet med en saltløsning, i henhold til Association of Professional Piercers, som gir råd ved bruk av en "pakket sterilt saltvann uten tilsetningsstoffer» eller en hjemmelaget "non-iodized havsalt blanding "laget med 1/4 ts. av jod-fritt havsalt blandet i en kopp varmt destillert vann. Husk, en mer potent blanding er ikke bedre, som for mye salt kan føre til irritasjon i stedet for å bidra til å hindre smitte.

Identifisere en infeksjon

Noen ganger, til tross for rengjøring og vedlikehold av en piercing, et øyenbryn ring kan fortsatt bli smittet. Piercing stedet vil mest sannsynlig bli rød, irritert og sår. Gule, hvite eller grønne pus kan gråte fra området som kroppen bygger opp hvite blodlegemer til å bekjempe infeksjonen. Påfør en saltløsning komprimere til området og ikke fjern piercing, så det kan ytterligere irritere infeksjonen og huden. Hvis infeksjonen forverres, kan den berørte personen utvise influensalignende symptomer, inkludert feber og kroppssmerter.

Oppsøk medisinsk behandling

Ikke prøv og ta vare på et øyenbryn ring infeksjon hjemme, og sørg for å søke legehjelp omgående. Ignorerer eller ineffektivt selv behandling av infeksjoner kan føre til en forverring av tilstanden, noe som fører til mer farlige symptomer som høy feber, eller kan føre til arrdannelse ved piercing stedet. En lege vil undersøke det infiserte området og komme opp med den beste løpet av handlingen som kan innebære reseptbelagte antibiotika.