Digidexo.com

Hjem Utbedring med Dental Vanning

Periodontal sykdom kan ødelegge tennene, tannkjøttet og nerver. Den har også potensial til å bringe på diabetes, luftveissykdom, hjertesykdom og andre tilstander og sykdommer. Munnhygiene er nyttig i å bli kvitt mikrober som lever i tennene, tannkjøttet og munnen, men kan ikke rent under tannkjøttet. Derfor bruker en muntlig irrigator hjemme eller en som festes rett til en kran bidrar til å redusere bakterier i lommene der tannkjøttet og tennene møtes. Det er en rekke å velge mellom, avhengig av hvor dypt i lommene er (vanligvis målt i millimeter).

Skyll tannkjøtt og tenner

Når du bruker en irrigator hjemme, også bruke en antimikrobiell væske som passer for din type irrigator. Dette bidrar til å fjerne farlige bakterier som danner en hinne over tennene, mens masserer tannkjøttet, ifølge mizar5.com. Skulle du har begrenset tid, bruker en irrigator som festes til en kran eller dusjuttak, slik som ShowerPik og QuickPikII. Disse tillater deg å rengjøre tennene når du dusjer eller vasker resten av kroppen din.

Skyll sprekker og Lommer

Bruk en kanyle tips for å fjerne forfallet i lommer mellom tannkjøtt og tenner. Disse områdene er ofte for små for regelmessig vanning. Kanylen tips kan målrette området godt; Men, må du bruke en irrigator som holder kanylen, sammen med en antimikrobiell væske. Bruk lavt trykk, fordi høyt trykk, kan føre bakterier lenger inn i tannkjøttet, eller kan skade vev. Det er også best å bruke varmt vann, så kaldt vann følsomhet kan gi smerter eller ubehag.

Gum Pocket Vanning sprøyte

Hvis du foretrekker å ikke bruke en vann irrigator, bruk en tannkjøttlommen vanning sprøyte for en lomme mellom tann og tannkjøtt som er omtrent 1/10 tommer, eller 3mm. Sett smøre gel på stempelet og følg instruksjonene. Bruk lett, konsekvent trykket. Tannleger anbefaler dette verktøyet for moderat til avansert periodontal sykdom, og det er bærbar, ifølge dentalwellness4u.com. Tannleger anbefaler å vanne etter tannpuss og bruk av tanntråd, og bruk en Water Pik etter frokost og før sengetid.