Digidexo.com

Hvordan å identifisere symptomer på meningitt i Småbarn

Barn under fem år er mest sannsynlig å få hjernehinnebetennelse. Meningitt kan være dødelig raskt og hvis noen tegn oppdages, bør barnet bli sett av en helsepersonell umiddelbart. Kjenne tegn på hjernehinnebetennelse kan redde ditt barns liv.

Hvordan å identifisere symptomer på meningitt i Småbarn

Hvordan å identifisere symptomer på meningitt i Småbarn

•  Ta barnet til legen sin hvis han har feber eller oppkast. Selv om det kan være en enkel feil, er det også et tegn på hjernehinnebetennelse, og det er bedre å være forsiktige.

Har barnet ditt sett av hennes lege dersom hun opplever noe hodepine eller klager over smerter i nakken. Barn er ikke den beste på å beskrive sine symptomer, så dette bør tas opp av en lege.

Ta barnet til nærmeste legevakten dersom det er vanskelig eller umulig å vekke barnet. Dette er en av de mer alvorlige tegn og bør følges av en lege umiddelbart.

Gå til nærmeste legevakten hvis barnet opplever anfall. Dette annen av de alvorlige tegn og bør behandles så snart som mulig etter helsepersonell.

Nevn noen utslett til barnets lege. Selv om det er mange årsaker til utslett og ikke alle tilfeller av hjernehinnebetennelse rapport utslett, er det likevel et tegn og bør rapporteres til barnets lege umiddelbart.

Hint

  • Vaksiner til hjernehinnebetennelse er tilgjengelig. Selv om ikke forhindre alle former for hjernehinnebetennelse, de er nyttig for å hindre noen former. For mer informasjon, snakke med barnets phycisian.
  • Meningitt kan være dødelig for et barn i løpet av noen timer. Hvis barnet opplever noen symptomer, få medisinsk hjelp umiddelbart