Digidexo.com

Om Heat Utslett

Heat utslett er ofte referert til som stikkende varme eller miliaria. Det er en vanlig hudlidelse som ofte oppstår i løpet av sommeren eller i klima hvor været er vanligvis varmt og fuktig. Heat utslett kan påvirke folk i alle aldre. Det er en mild hud tilstand og vanligvis forårsaker bare lett ubehag.

Funksjoner

Varmeutslett oppstår når man svetter mye. Når porene blir tilstoppet på grunn av overflødig svette, utvikler en varmeutslett. Heat utslett utvikles lettere i sommersesongen ikke bare på grunn av det varme været, men også fordi folk tilbringer mer tid utendørs og er aktivt engasjert i en rekke aktiviteter.

Identifikasjon

Heat utslett vises som små prikker som ligner kviser. Huden har en rødlig utseende. Den fine utslett kan være kløende og / eller har en brennende følelse. Det kan også være en prikkende eller prikkende følelse i huden.

Funksjoner

Heat utslett kan utvikle seg på alle områder av kroppen. Men det ser det meste i ansiktet, halsen, pannen og i hudfolder som under brystene hvor området er dekket med klær og svette fordamper ikke så raskt.

Risikofaktorer

Selv om hvem som helst kan utvikle en varmeutslett i alle aldre, kan spedbarn pleier å få varmeutslett fordi foreldrene overdress dem. Foreldre ofte gjør dette i et forsøk på å hindre barn fra å bli syk og for å beskytte barnet mot varmen fra solen. Foreldre ikke innser at barnet kan bli for varm. Spedbarn har også en tendens til å utvikle varme utslett i foldene av deres hud som arealet under haken og foldene av lårene hvor de har en tendens til å svette ganske mye. De områder av kroppen får liten eksponering for luft.

Effekter

Heat utslett vanligvis klarner opp på egen hånd i løpet av få dager. Det kan behandles med Calamine lotion for å lette kløe og svie. Cornstarch pulver kan også lindre ubehaget og hjelpe tørr utslett opp raskere. Plasser en kjølig kompress på det berørte området for lindring av kløe og svie. Tillat det området som skal utsettes for luft hvis det er mulig. For eksempel, hvis den varme utslett er på halsen, og man har langt hår trekker håret opp for å tillate luftstrømmen til huden.

Betydning

Det er noen skritt du kan ta i varmt, fuktig vær for å forhindre varmeutslett. Holde miljøet kult med aircondition og vifter. Unngå å gå utendørs under den varmeste delen av dagen hvis mulig. Bruk lette, løstsittende klær i stoffer som bomull som tillater svette å fordampe. Ta hyppige kjølig dusj eller badekar. Bruk et pulver som inneholder maismel etter bading.