Digidexo.com

Et Joint Medicine å kjøpe Over the Counter

Leddsmerter er forbundet med to typer av artritt, osteoartritt eller reumatoid artritt. Artrose oppstår når brusken demping bein forverres. Dette kan føre til smerter og stivhet i hender, knær, hofter eller rygg, noe som kan være ødeleggende. Revmatoid artritt utvikler seg når immunsystemet angriper leddene, forårsaker betennelse, sterke smerter i leddene, tap av matlyst og feber. Reumatoid artritt kan også angripe på andre deler av kroppen, slik som lungene.

Omega XL

Omega XL består av Omega-3 flerumettede fettsyrer som er hentet fra Perna canaliculus olje, som kommer fra blåskjell. Dette produktet er ikke-allergifremkallende og naturlig, uten blodfortynnende. Omega-3 oljer bidra til å redusere betennelser og holde blodet levrer overdrevent. Omega XL reduserer produksjonen av cytokiner, som er ansvarlig for den inflammatoriske responsen forbundet med antherosclerosis. I forhold til fiskeoljen, ved hjelp av omega-3 XL krever mindre DHA og EPA, to komponenter av omega-3 oljer, særlig når de er bundet med Perna canaliculus olje. Spør alltid legen din før du tar noen felles medisiner.

Flex leddene mine

Oppbyggingen av frie radikaler i leddene og kronisk inflammasjon av bindevevet er to grunner bak artritt i leddene. Inntil nylig, alternativene for å redusere smerte og gi felles ernæring var begrenset. Selv om produkter som Glukosamin er ernæringsmessig fordelaktig, de gjør lite for å lindre kronisk smerte, adressering symptomene i stedet for ved roten av den årsak. Et produkt som heter Flex My Joints løser dette dilemmaet. Flex My Joints er ikke antioksidant ernæring eller en anti-betennelse substans. Flex My Joints er avledet fra melk som stimulerer kroppens naturlige evne til å begrense frie radikaler og redusere betennelser. Ved å stimulere kroppens forsvarssystem fra innsiden, kan kroppen reparere skadede celler og forbedre felles funksjon og reduserer betennelse. Kontakt lege før du tar dette produktet.

Flytt Free Advanced Formula

Flytt Free Advanced Formula har tre komponenter for å lindre leddsmerter: Uniflex, hyaluronsyre, og glukosamin / chondroitin. Uniflex er et hurtigvirkende, kraftig kombinasjon av to urteekstrakter: Kinesisk scullcap rot og Black catechu Bark. Sammen utgjør disse urteekstrakter bidrar til å beskytte leddene og bidra til å eliminere frie radikaler som fører til felles forverring. Leddvæske, eller hyaluronsyre, er en kraftig molekyl som smører leddene og som allerede er tilstede i leddene. Når vi blir eldre, dette molekylet avtar, og legger til degenerasjon av leddene. Hyaluronsyre bidrar til å øke støtdemping til leddene og hjelper fordele vekten over skjøten. Glukosamin bidrar til å styrke leddbrusk. Chondroitin tiltrekker seg vann, bidra til demping effekten av brusk. Som alltid bør du rådføre deg med lege før du tar dette produktet.