Digidexo.com

40/20/20 Raw Food Diet

40/20/20 Raw Food Diet


Den rå mat diett er tydelig blant sine kolleger i kosten verden. Den rå mat dieter spiser ubehandlet, økologisk, og hele matvarer, de fleste som blir spist rå. Selv om matlaging er i stor grad unngått, er mat tilberedt av flere metoder. Frø, korn og bønner er omgjort til spirer, og mange grønnsaker og frukt er enten blandet eller Juiced før du spiser. Noen ganger, rå foodists også dehydrere maten, fordi dette kan gjøres med lite av ingen varme. Utøverne følger 40/20/20 regelen for å sikre at de får sine daglige næringsbehov.

Hvorfor Go Raw

Raw Food Diet utøvere tror at det å spise mat som finnes i naturlig form, rå og ubehandlet, vil gi mer næring enn å spise kokt mat. De tror også at disse naturlige skjema matvarer vil bidra til å forlenge ungdom og bekjempe sykdom, inkludert kreft.

40/20/20

Den 40/20/20 regelen for å spise refererer til mengder av vegetabilske karbohydrater som bør spises per måltid. I en artikkel kalt "Meal Planning Made Easy" på nettsiden DineWise.com, Debbie Judd, RN, sier hun oppfordrer pasienter til å følge denne regelen. "Av alle karbohydrater konsumert ved et måltid, bør 40 prosent av dem kommer fra de ikke-stivelsesholdige grønnsaker," 20 prosent bør komme fra høyere stivelse grønnsaker, og de siste 20 prosent bør komme fra hele korn.

Forslag til matvarer som er i 40 prosent kategorien inkluderer brokkoli, blomkål, tomater, asparges, grønne bønner, agurk og salat.

Grønnsaker som faller inn i den første 20 prosent kategorien omfatter grønnsaker tunge i stivelse som poteter, søtpoteter, mais, erter og bønner. Frukt er også inkludert i denne kategorien.

De siste 20 prosent kategori i god mat skillet kommer fra helkornprodukter.

Begin

Eksperter anbefaler at en person som ønsker å bytte til en rå mat diett fra en vanlig kokt diett bør bytte kostholdet sakte. Avrusning som skjer i kroppen ved veksling kan forårsake hodepine, kvalme og svak depresjon. Men å lære spennende måter å tilberede rå matvarer kan bidra til hjelp i overgangen.

Overgangs Foods

Noen matvarer gjør gode hjelpemidler i å hjelpe til å lette overgangen fra kokt mat til rå mat. Legge til salater som en del av hvert måltid vil starte overgangen. Spis spirer som mungbønner, alfalfa og rug. Velg frukt og nøtter til både frokost og snacks, og investere i en juicer å lage fersk juice fra frukt og grønnsaker. Husk å følge 40/20/20 spise plan ved innføring av disse matvarene i kostholdet.

Non-Cooking

Lære en ny livsstil kan være vanskelig, men å investere i riktig utstyr gjør læring gøy. Når rå mat engasjementet har blitt gjort, kjøpe en rå mat kokebok som presenterer maten på en måte som er interessant, lett å tilberede, og legger ut 40/20/20 spise stil.