Digidexo.com

Hvordan du velger rett Over the Counter Sleep Aid

Hvordan du velger rett Over the Counter Sleep Aid


Søvnløshet kan være et forstyrrende tilstand for alle. Urolige netter blir vanligvis etterfulgt av svak dager som kunne forlate deg mindre produktiv på jobb. Velg en over-the-counter sovne å hjelpe deg å sovne og våkne klar for dagen. De med vedvarende søvnløshet bør oppsøke lege for å løse eventuelle andre forhold som gjør det vanskelig å sovne. Langsiktige plager av søvnløshet kan kreve reseptbelagte medisiner, men for midlertidig lindring fra en søvnløs natt, velger sovne som vil fungere best for deg.

Bruksanvisning

•  Sjekk etiketten av aktive ingredienser i dine valg for søvn hjelpemiddel. Legg merke til de medfølgende ingrediensene for gjennomgang av en farmasøyt eller lege.

Finn ut om du trenger en smertestillende, så vel som en søvn hjelpemiddel. Unngå over-the-counter søvn hjelpemidler som er kombinert med smertestillende hvis du ikke opplever smerte sammen med søvnløshet.

Gi din lege eller apotek med en liste over andre medisiner du tar. Har legen eller apoteket kryssreferanse ingrediensene i din valgte sovne med medisiner for å hindre en uønsket reaksjon eller bivirkning.

Sjekk med legen din om eventuelle allergier du har og hvordan ditt valg av søvn hjelpemidler ville reagere med disse allergier.

Sjekk etiketten på søvn hjelpemiddel til å finne ut hvor mye søvn er anbefalt mens du tar stoffet. Velg søvn hjelpemiddel som vil tillate deg å sove så lenge du har tid til å sove uten å forlate deg groggy neste dag.

Tips og advarsler

  • Prøver alltid naturlig eller alternative søvn forberedelse alternativer før fører til medisiner av noe slag.
  • Bruk din lege eller lokale apotek som rådgiver og veileder for å hjelpe deg å finne riktig Med for deg.
  • Hold styr på bivirkninger som du opplever med over-the-telleren meds og rapportere dem til legen din.
  • Ikke bruk noen medisiner som forårsaker noen form for farlig bivirkning som for eksempel rask eller bremset hjerterytme, pusteproblemer, høyt eller lavt blodtrykk, eller en manglende evne til å fungere. Ta kontakt med din lege umiddelbart.
  • Søvnproblemer som vedvarer mer enn noen få dager bør rapporteres til legen din. Depresjon og andre søvnforstyrrelser kan være årsaken til dine søvnløse netter og bør behandles av lege.