Digidexo.com

Hvordan redusere pannen bretter Med Restylane

Hvordan redusere pannen bretter Med Restylane


Restylane er en kosmetisk prosedyre som reduserer rynker hos menn og kvinner. Det er en injeksjonsbehandling med hyaluronsyre som den aktive bestanddel. Restylane er enklere og mindre invasiv enn kosmetisk kirurgi, selv om noen ubehag kan være involvert når du mottar injeksjonen. Restylane er ganske rimelig, men effekten av Restylane slites av etter 6 måneder.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege for å finne en kosmetisk spesialist i ditt område som er kvalifisert til å administrere Restylane injeksjoner.

Ta kontakt med det kosmetiske spesialist for å finne ut nøyaktig hvor mange injeksjoner vil være nødvendig, og prisen for hver injeksjon før du gjør din avtale for å unngå skjulte kostnader.

Vær oppmerksom på at dype pannen bretter kan kreve flere injeksjoner med Restylane eller injeksjoner av Perlane (et lignende stoff) etterfulgt av Restylane å røre opp de fine linjene. Restylane alene vil sannsynligvis ikke slette alle spor av dype rynker i pannen.

Godta at Restylane kjemikalier vil bli absorbert naturlig i kroppen over tid, slik at behandlingen vil kreve touch-ups etter ca 6 måneder for å holde rynker og skrukker fra gjenoppstå.

vurdere å få Botox behandling i forbindelse med de Restylane injeksjoner for å forlenge effekten av Restylane ved inhibering bevegelse i pannen.

Bruk ikke sminke eller bruke kosmetikk som er lett å fjerne den dagen behandlingen.

Redusere risikoen for blåmerker fra injeksjoner ved å minimere forbruket av alkohol, aspirin og vitamin E for tre dager før inngrepet. Du kan også være lurt å ta en mild smertestillende før injeksjon for å minimere ubehag.

Minimer ansiktsbevegelser umiddelbart etter injeksjon i minst 6 timer. Hvis du har rødhet eller hevelse, kan du ta Tylenol, men unngå aspirin som kan forårsake blåmerker. Det ia best å ikke utsette pannen til intens varme eller kulde (inkludert varme eller kalde omslag) til rødhet og hevelse har sunket.

Tips og advarsler

  • Restylane er en ikke-animalsk produkt, som er trygt for vegetarianere.
  • Pasienter kan oppleve noen bivirkninger rundt området av injeksjonen, inkludert rødhet, hevelse, kløe og blåmerker. Pasienter bør diskutere mulige allergiske reaksjoner og andre bivirkninger før operasjonen når den kosmetiske spesialist tar en medisinsk historie.