Digidexo.com

Hvordan rense og vaske håret med en Sy-In Weave

Opprettholde en nydelig manke kan være vanskelig --- det tar tid og tålmodighet. Spesielt når du har extensions, rensing og vask håret ditt er skikkelig viktig å opprettholde optimal hår helse. Det er flere trinn for rensing og vask håret som er tilsatt, innsydde utvidelser.

Bruksanvisning

•  Stimulere hodebunnen med en pre-shampoo olje massasje. Bruk en krone-størrelse mengde kanel olje eller brahmi olje --- som begge stimulerer hodebunnen og stimulere hårvekst --- og massere inn i hodebunnen. Masser med sirkulære bevegelser i 10 til 15 minutter før vask. Å beskytte endene og opprettholde glansen av utvidelser, gjelder kokosolje eller olivenolje til håret.

Etter bruk av pre-sjampo olje, kam gjennom håret en gang med en bred kam for å sikre at det er flokefri. (Hvis utvidelser er krøllete, skille med fingrene, men ikke gre gjennom.)

Skyll håret grundig med lunkent vann. Med hendene, løfter forsiktig i bunnen av hver forlengelse og bruke vann direkte til hodebunnen og cornrow for å fjerne skitt.

Påfør sjampo først til hodebunnen (høyre langs kanten av extensions) og skum. Sørg for å skumme hodebunnen i en sirkulær bevegelse. Men ikke klø i hodebunnen med neglene. Skylle etter skumming for å fjerne sjampo. Gjenta ytterligere to ganger.

Med en bred kam, forsiktig gre håret nedover. Påfør og massasje i en detangling dyp balsam (Silicon Mix fungerer godt med extensions). Arbeid balsam i fra hodebunnen hele veien gjennom til endene av håret. Til tilstanden din ekte hår, dele opp håret jevnt, ta en Q-tip dekket i balsam og søke direkte til din hår under utvidelse. Følg retningslinjene for å bruke en dyp conditioner.

Skyll dyp balsam og bruke bred kam å gre utvidelser nedover. For å fjerne skitt fra under utvidelser, dekke en Q-tip med tee tree olje og bruke den direkte langs fôr av utvidelsen, samt cornrow og hodebunn.

Tørk og style håret.

Tips og advarsler

  • Hår er mer sannsynlig å bryte når det er vått. Bruk derfor ekstra forsiktig når du grer og styling vått hår og extensions. Bruk styling teknikker som er mindre skadelig for både utvidelser og håret under. Ledet tørketrommel, valsesett og naturlig lufttørking er de beste metodene for å bruke.