Digidexo.com

Hvordan Finne Refleksologi Pancreas Zone

Hvordan Finne Refleksologi Pancreas Zone


Bukspyttkjertelen er en kjertel organ i fordøyelsessystemet. Bukspyttkjertelen skiller fordøyelsesenzymer, hormoner og andre fluider slik som insulin. Med refleksologi du stimulere og fjerne stress fra bukspyttkjertelen ved å legge press på visse soner på hender og føtter. Finne disse sonene er enkelt. Refleksologi hjelper folk holde sine bukspyttkjertelen sunt.

Bruksanvisning

La pasienten til å slappe av og bli komfortabel før du begynner. Dette er en viktig del av refleksologi. Hvis pasienten ikke er komfortabel kroppen ikke slapp ikke, og legger mer stress til flere organer.

Plasser høyre hånd pasienten i hånden. Gni tommelen ned pasientens tommelen og ned til håndflaten sin. Legge press på ryggen av hånden i fett del under pekefingeren. Dette er en sone bukspyttkjertelen. Gni kraftig.

Ta den andre hånden i hånden din. Gjenta prosessen i trinn 2, men anvende trykk under langfingeren i stedet for indeksen. For best resultat, gni på bunnen av hånden nær håndleddet.

Plasser pasientens fot i hendene og gni på midten innsiden av buen. Dette er den samme sone på begge ben og stimulerer bukspyttkjertelen.

Tips og advarsler

  • Hvis pasienten opplever ubehag smerte eller spenning som du gni, press og jobbe for at området inntil smerten avtar. Dersom organet ikke fungerer som den skal pasienten skal oppleve smerter under prosessen.