Digidexo.com

Alternativ Prep for Koloskopi

Alternativ Prep for Koloskopi


Koloskopi - ordet kan sende gysninger nedover ryggraden. Det maner frem bilder av tvinge ned en gallon er verdt av ekkel-smake væske, en kopp om gangen, og kjører for badet i mellom. Mange mennesker kan ikke gjøre det gjennom inntak av nødvendige tarm rens løsning, enten på grunn av volumet, den forferdelige smaken eller kvalme løsningen fører. Men frykt ikke; alternativer til den tradisjonelle koloskopi forberedelser finnes og kan være mye lettere for deg å håndtere.

Pill Prep for Koloskopi

Mange leger foreskrive piller for å tømme tarmen før koloskopi. Disse kan inkludere Visicol, OsmoPrep eller andre natrium bifosfat / natrium fosfat piller (den aktive avføringsmiddel ingrediens). Vanligvis vil du ta fire tabletter med åtte gram av klar væske hvert 15. minutt, inntil 20 tabletter er tatt i løpet av ca en time. Senere vil du gjenta dette regimet med 12 piller i løpet av 30 minutter.

Du kan også bli bedt om å ta en over-the-counter avføringsmiddel, for eksempel Dulcolax, senere på kvelden før dagen av testen. Mens du vil fortsatt kjøre på badet, og volumet av væske er fortsatt på en gallon, vil du ha ditt valg av gode smaker væsker, inkludert vann, te, eplejuice, og ginger ale.

Flytende Prep for Koloskopi

Flåtens Phospho-Soda er en flytende blanding-i medisin, som er tilgjengelig over disk, som fungerer ved å flytte vann fra kroppen din til tarmen. Du vil ta to doser (hver 1,5 gram eller 1,5 ss), blandet i åtte gram vann eller vørterøl, tre timers mellomrom. Du må også drikke minst tre 8-unse glass klar væske etter hver dose, og mer hvis det er mulig. Dette er også minst en gallon av væske (ditt valg av klar), men bare to doser av medisin, som noen kanskje synes å foretrekke å spratt 32 piller, som ovenfor. Selvfølgelig, må du likevel ha et bad i nærheten.

Colonic hydroterapi er nok et alternativ til den tradisjonelle tarm prep, og krever ikke at du å endre kostholdet ditt, drikke store mengder væske eller lider en dag med diaré. Denne prosedyren er gjort på sykehuset eller kirurgi sentrum før koloskopi. Det innebærer infusjonen varmt renset vann inn i tykktarmen med en colonic hydroterapi instrument, fremlokkende trangen til å evakuere tarmer. Når dette skjer, er en strøm ventil på instrumentet åpnet og tykktarmen munner spontant. Dette gjøres flere ganger, inntil vannet forlater kolon er klart. Prosedyren tar mellom 30 og 60 minutter. Selv om det er raskere og mer praktisk for pasienten, er det foreløpig kun tilbys ved noen få sykehus på landsbasis.

Forsiktighetsregler

Som alltid, diskutere med legen din koloskopi prep som er best for deg. Det kan være medisinske grunner til at du må være prepped en eller annen måte. Uansett hvilken prep er valgt (unntatt i tilfelle av hydroterapi), må du være sikker på å drikke tilstrekkelige mengder væske for å unngå dehydrering som kommer med diaré. Hvis du kjøper Flåtens Phospho-Soda prep (som er tatt muntlig), må du ikke forveksle det med Flåtens klyster (som er tatt rektalt).