Digidexo.com

Hvordan bruke urter for Flatulens

Tarmgass er produksjon av gass forårsaket av innholdet i magesekken (vanligvis forårsaket av bevisstløs luft svelger) eller tarmen. Dreven flatulens kan også være forårsaket av mer alvorlige plager som dyspepsi, sår, galleblæren sykdom, gastritt forstoppelse eller matallergier.

Bruksanvisning

Hvordan bruke urter for Flatulens

Bruk ingefær å redusere magekramper og kvalme, hjelpe fordøyelsesprosesser og redusere oppbygging av tarmgasser. Ta 75 til 2000 mg i oppdelte doser med måltider. Kosttilskudd bør standardiseres til 4% flyktige oljer. For gass kan du ta 2-4 gram fersk rot daglig (0,25 til 1,0 g pulverisert rot).

Bruk cayenne som et alternativ carminative for å lindre gass. Anbefalt dose er 30 til 120 mg tre ganger hver dag. Alternativt kan du bruke 0,03 til 1 gram tørket rot tilsvarer tre ganger per dag.

Bruk kanel som et mildere alternativ til cayenne pepper. Det vil hjelpe fordøyelsen og forhindre produksjon av gass dersom tatt sammen med måltider. Legg en kanelstang til kokende vann. La koke i to minutter. Ta ut kanelstang. Drikke som den er, eller bruke kanel vann for noen urtete. En daglig dose av kanel kan også redusere risikoen for diabetes.

anisfrø kan også brukes til å lette ubehag og forlegenhet av oppblåsthet. Tørket moden frukt av urten kan gjøres om til en behagelig smaker te ved å legge 1/2 ts tørket frukt til en kopp kokende vann. La det bratt for 10 til 15 minutter og deretter press og drikk mens varm.

Bruk fennikel som en søt alternativ til anisfrø. Smaken er mer subtil og mildere, men det er like effektive. Legg 1/2 ts tørket frø til en kopp kokende vann. La det bratt for 10 til 15 minutter og deretter press og drikk mens varm. Du kan også tygge en frisk stengel av fennikel etter et måltid for å hjelpe fordøyelsen og for å friske pusten.

Tips og advarsler

  • Mat som kan føre til at gass er:
  • Erter, bønner, linser
  • Bananer, epler
  • Brokkoli, rosenkål, kål, neper
  • Brus
  • Rosiner
  • Vin
  • Hvis du tar blodfortynnende medisiner, bør du unngå å bruke ingefær.