Digidexo.com

Sink Flu Behandling

Sink Flu Behandling


Noen sverger til sink som et middel for influensa og forkjølelsessymptomer, med noen selv å si det botemidler forkjølelse. Andre har prøvd det og fant ingen lindring. Eksperter er også delt når det gjelder sink effektivitet.

Hva Sink Does

Sink er et viktig mineral som er involvert i cellenes stoffskifte, immunforsvar, healing sår, normal vekst og utvikling, og de riktige hjemkomsten av luktesans og smak. Kroppen kan ikke lagre sink, så det må inntas hver dag. Den anbefalte daglige behovet for sink er 11 milligram per dag for menn og 8 milligram per dag for kvinner, ifølge National Institutes of Health. Folk som bruker sink som en behandling for influensa eller kaldt tar mye større doser.

Effekt på virus

Sink er blitt vist å påvirke forkjølelse og influensa virus i testrøret, men eksperimenter testing av effektiviteten av sink ved behandling av virus hos mennesker har hatt blandede resultater, i henhold til WebMD.com. "Sink ser ut til å ha visse viktige effekter på immunsystemet, og det kan ha en direkte effekt på virus," ifølge Health Central.com.

Sink Lozenges

Effekten av sink pastiller på influensa og forkjølelse er viden rapportert anekdotisk, men har ikke blitt bevist, ifølge WebMD.com, som skrev: "Andre anbefaler sink pastiller for å hjelpe forkorte kaldt symptomer - selv om [Dr. William Schaffner, en smittsomme sykdommer ekspert ved Vanderbilt University] er ikke overbevist av deres effektivitet. "Hvis det er en effekt [mot forkjølelse og influensa], er det en liten en, sier han."

Når skal ta

Noen studier har vist at sugetabletter inneholdende 9 mg til 24 mg sink kan lette symptomer. For sink pastiller for å ha noen effekt på influensa eller kaldt, må de tas så snart symptomene oppstår og fortsatte hver to til tre timer, ifølge WebMD.com.

Ingen effekt på å forebygge influensa

Det er ingen bevis for at inntak sink vil bidra til å forhindre influensa eller forkjølelse.

Forsiktighetsregler

Tatt over en lang tidsperiode, kan høye doser av sink forårsake en kobbermangel i kroppen. Nesespray som inneholder sink har blitt forbundet med tap av lukt. FDA anbefaler ikke å bruke dem.