Digidexo.com

Kiropraktikk Medisin for en svulmende Disc

En svulmende plate oppstår når gel-lignende indre parti av en plate begynner å lekke ut mellom ryggvirvlene. Denne smertefull tilstand kan behandles med kiropraktikk medisin, som er basert på manuelle teknikker for å behandle problemet. Behandlinger finne sted over tid, og varierer avhengig av alvorligheten av skaden.

Diagnose

For å behandle en svulmende plate ved hjelp av kiropraktikk medisin, en kiropraktor først bekrefter type plate skader og gjennomfører tester for å fastslå om noen nevrologiske komplikasjoner kan kreve ulik behandling.

Tidsplan

Kiropraktisk behandling av en svulmende plate krever flere besøk over et tidsrom som varierer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Pasienter bør ikke forvente en eller to raske behandlinger.

Evaluering

Kiropraktisk behandling av en svulmende plate er mest effektiv når utøveren vurderer pasientens tilstand gjennom hele behandlingsprosessen og gjør justeringer som er nødvendig.

Fleksjon Distraction Technique

Denne behandlingen bruker en spesiell bord som gjør at kiropraktor for å isolere det berørte området og forsiktig manipulere svulmende plate over en rekke milde behandlinger.

Bekkenblokkeringsteknikker

For behandling av en svulmende plate ved hjelp av bekken blokkerer teknikker, plasserer en kiropraktor kiler under bekkenet. Ved hjelp av manuelle behandlinger, utøveren over tid skiller ut platen fra nerve og lar baksiden for å helbrede.