Digidexo.com

Om Revlon Curling Irons

Om Revlon Curling Irons


Revlon har vært et navn i skjønnhetspleie siden den store depresjonen, og nå er de et kjent navn for curling strykejern. Revlon curling strykejern er laget av keramiske plater som holder varmen bedre enn andre materialer, samtidig som det gir deg et kvalitets curl. Med et bredt utvalg av curling strykejern å velge mellom, er du sikker på å finne en Revlon krølltang som passer best til ditt hår behov.

Funksjon

Revlon curling strykejern brukes til å rette håret og gi langvarige krøller. Ved å legge til et passende nivå av varme til curl, Revlon curling strykejern holde curl lenger. Revlon curling strykejern gi forbrukerne et trygt alternativ for curling håret ved hjelp av en varmekilde. Med en knapp som lar hver bruker endre varmeinnstillingen, Revlon curling strykejern er kompatible med nesten alle typer hår.

Funksjoner

Revlon curling strykejern kommer med justerbare varme nivåer, for å unngå å legge unødig varme til håret ditt på en daglig basis. Justerbare varmeinnstillinger er klar til bruk på 60 sekunder eller mindre for maksimal komfort. Tønnene kommer i en rekke størrelser for å passe enhver hårlengde. Større fat er ment for lengre hår eller løsere krøller, mens mindre fat fungere godt for spiral krøller og strammere krøller. Mange Revlon curling strykejern inkluderer en dreibar ledning som hindrer overdreven sammenfiltring av ledninger.

Typer

Revlon gjør mange ulike curling strykejern, avhengig av dine curling behov. Hvis du bare trenger en krølltang for å gi håret litt krøll hver dag, de har standard curling strykejern med forskjellige størrelser fat. Som rettere frisyrer har blitt mer populært, Revlon tilbyr nå en krølltang / flatt jern duo i ett instrument. Revlon curling strykejern tillate deg å rette håret og krølle det, gjør det til en smal sak for alle typer hår. I tillegg produserer Revlon trådløse curling strykejern for reise- og curling strykejern med spesielle vedlegg, for eksempel en børste eller en liten ringlet.

Identifikasjon

Kanskje den mest gjenkjennelige trekk på Revlon curling strykejern er den store bokstaver stave ut "Revlon" på oversiden av alle Revlon curling strykejern. I tillegg er mange Revlon curling strykejern laget av keramiske plater som gir håret krøller som varer hele dagen lang. En annen signatur funksjon i Revlon curling strykejern er deres automatisk avslåing alternativet. De fleste standard Revlon curling strykejern er lett å identifisere seg med svarte gummihåndtak, Revlon rød skrift og sølv keramiske plater for curling.

Advarsel

Nylige strukturelle endringer i Revlon styling og krølltang har skapt en stor feil for forbrukerne. Kombinasjonen av et flatt jern og krølltang har skapt et produkt som forbrukere finner vanskelig å bruke og ineffektiv. Selv om varmeinnstillinger og automatisk avstengning fortsatt pålitelige funksjoner, har det vært mange problemer rapportert med drift av styling og krølltang.