Digidexo.com

Tips for å opprettholde en tonet kropp under svangerskapet

Tips for å opprettholde en tonet kropp under svangerskapet


Graviditet er ikke tiden for kvinner å starte et vekttap rutine. The American Academy of Family Physicians sier at kvinner bør få 2 til 3 lbs i første trimester og deretter £ 1 per uke for resten av svangerskapet. Men en kvinne ikke trenger å gi opp å ha en tonet kropp. Kvinner kan holde tonet ved å starte eller fortsette et treningsprogram, samt opprettholde et forsvarlig og godt balansert kosthold.

Utøve tips

Den amerikanske Office på kvinners helse sier at gravide kvinner bør få minst 2 1/2 timer trening per uke. Dette er nyttig i å opprettholde en tonet kropp; det kan også hjelpe kvinner unngå smerter og plager, og bedre søvn. Kvinner som oppholder seg i form har en enklere tid å komme seg etter arbeidskraft.

The American College of Fødselsleger og Gynekologer sier at turgåing, svømming og sykling er trygt for de fleste kvinner. Imidlertid kan graviditet endre en kvinnes balanse, så det er best å bruke en stasjonær sykkel.

Hvis en kvinne har allerede en treningsøkt rutine, er det vanligvis trygt å fortsette noen av disse aktivitetene så lenge hun blir klarert av legen hennes. Disse øvelsene inkluderer løping og styrketrening.

The American Academy of Family Physicians bemerker at et treningsprogram ikke bør føre til kortpustethet eller smerte. Kvinner som allerede er i form bør sørge for at de ikke trener til poenget med ubehag.

Ernæring tips

Den amerikanske Office på kvinners helse sier at uten å ta øvelsen i betraktning, kvinner trenger å spise 300 ekstra kalorier per dag for å sikre at barnet får nok næringsstoffer. Dersom en kvinne ikke spiser nok kalorier, kan ketoner produseres - som noen ganger kan føre til en baby som blir født med mentale defekter.

Likevel bør en kvinne ikke overspise, spesielt hvis hun ønsker å holde kroppen hennes tonet. De ekstra kaloriene bør komme fra frukt, grønnsaker og korn, ikke fra søtsaker og brus.

Vann er også viktig. Svangerskapet øker kroppens behov for vann. Den amerikanske Office på kvinners helse bemerker at å unnlate å drikke nok vann kan føre til for tidlig fødsel. Ti kopper væske per dag anbefales. Selv om brus, juice og kaffe telle mot 10 kopper, de drikker kommer med ekstra sukker at kvinner bør unngå hvis de ikke ønsker å sette på unødvendig vekt.

Advarsler og sikkerhet

The American College of Fødselsleger og Gynekologer advarer mot å gjøre visse øvelser mens gravid. Disse øvelsene inkluderer kontaktsport, dykking, Racketsport og slalåm.

Racket idretter som tennis og idretter som slalåm kan påvirke en kvinnes balanse og føre til fallende. I tillegg kan ski i store høyder redusere barnets oksygentilførsel.

Dykking bør unngås fordi det er en fare for dykkersyke, noe som fører til nitrogen til å bygges opp i kroppen. I noen tilfeller kan dette være dødelig.

Kontakt sport, samt aktiviteter som ridning og gymnastikk, kan være farlig for en baby dersom moren faller eller blir skadet.

The American College of Fødselsleger og Gynekologer sier også at etter første trimester, bør kvinner ikke gjøre noen øvelser som involverer liggende på ryggen. De bør også sørge for ikke å bli dehydrert eller tillate sine organer for å bli for varm.