Digidexo.com

Egenskaper til Bloods

Egenskaper til Bloods


Bloodstone, også kjent som heliotrope, er en stein som brukes i krystall healing, meditasjon og magi. Det er en form for kalsedon, som er en del av kvartsfamilien. Det er først og fremst skoggrønn med røde flekker som gir steinen sitt navn.

Korrespondanser og Lore

Steinen tilsvarer de astrologiske tegn Væren, Fiskene, Vekten, Krepsen og Skytten. Det er også den opprinnelige mars birthstone. I middelalderen ble det antatt at de røde striper var Jesu blod. Den romersk-katolske kirke beordret utskjæringer av martyrer i Bloodstone, noe som skaffet det kallenavnet martyr stein.

Chakraene

De Bloodstone farger viser til chakraene, eller kropps sentre antatt å ha helbredende krefter; den røde representerer basen og den grønne er symbolsk for hjertet.

Fysisk helse

I krystall terapi, blir bloods anvendt for å rense og å balansere strømmen av blod, så vel som for å nøytralisere kroppen giftstoffer, spesielt i leveren og milten. Bloods antas å bedre assimilering av mineraler i kroppen.

Emosjonell helse

Bloods regnes som en stor balancer av sinn, kropp, følelser og ånd. Siden det er et hjerte chakra stein, er det brukt i healing følelsesmessige problemer, særlig de som krever et balansert syn på fortiden smerte. Det oppfordrer leve i nuet, og antas å forbedre nåværende relasjoner.

Når chakraene er ute av balanse, og balansen er løst, kan en person oppleve en periode med tilpasning i likhet med hva man kan føle etter en kiropraktisk behandling. Bloods bidrar til å helbrede stress eller sjokk forbundet med chakra omstilling for å holde energien flyter jevnt.

Ånde Properties

Steinen brukes til å kommunisere med forfedrene ved å åpne intuisjon til høyere plan av ånd. Det fjerner åndelige blokkeringer mye som det gjør fysiske og emosjonelle seg. Det klarner toksiske effekter fra aura og balanserer chakraene og energifeltet. Den brukes til å rense hoved av negativitet, samt å bringe lykke.

Bloods brukes i meditasjon hjelper i å forstå universelle åndelige sannheter.

Courage

Den brukes med basen chakra å hjelpe til med styrke og mot, spesielt i å håndtere en umiddelbar stressende situasjon. Bloods bringer balanse og rasjonalitet i tider som krever mot.

Brotherhood Stone

Som en kalsedon stein, har det egenskaper harmoni, raushet og velvilje som oppmuntrer fred og brorskap. Det øker også muligheten til å akseptere generøsitet fra andre uten skyld.