Digidexo.com

Slik unngår du misfarging

Slik unngår du misfarging


For å unngå misfarging av huden du trenger for å ta forebyggende tiltak for å sikre at kroppen ikke produserer for mye melanin. Melanin er den vanligste årsaken til misfarging av huden, selv om den har mange funksjoner. Dens viktigste funksjon er å blokkere skadelige ultrafiolette stråler fra solen. Ulike mengder melanin kan danne fregner og alder flekker på huden din. Både generalisert, eller utbredt, og segmentert, eller fokusert, kan misfarging forebygges med riktig hudpleie vedlikehold.

Bruksanvisning

•  Unngå solen i rushtiden (Noon til 15:00) og bruke solkrem. Kontroller at solkrem har en Sun Protection Factor eller SPF, på 30 eller høyere.

Påfør en hud lightener, slik som alpha hydroxy syrer eller Kojic syre, før de øvre hudlagene er utgytt. Skin Lightener bidrar til å fjerne de gamle cellene som inneholder det høyeste nivået av melanin. Det er viktig å bruke solkrem flere ganger om dagen hvis du velger å bruke denne behandlingen.

Øk Vitamin-C forbruk. Sunne nivåer av vitamin C gjør huden mindre følsom for solen.

Tips og advarsler

  • Du kan også prøve naturlig rettsmidler for å hindre misfarging av huden. Påfør sitronsaft på fregner ved å forsiktig gni den inn med fingrene. Frukt og grønnsaker masker er effektive i å forebygge fregner og pigmentflekker i ansiktet ditt. I tillegg kan du vaske ansiktet daglig med surmelk for å fjerne døde hudceller.