Digidexo.com

Slik kjøper du en sunn Frozen Pizza

Slik kjøper du en sunn Frozen Pizza


Frossen pizza får en dårlig rap for å være en usunn, siste utvei convenience food. Konvensjonell frossen pizza blytung med kjøtt og ost er svømming i fett og mettet fett. Men en ny generasjon av frossen pizza valg tilbyr valg til forbrukere som er interessert i en sunn livsstil.

Slik kjøper du en sunn Frozen Pizza

Velg hel-hvete skorpe i stedet for crust forberedt med hvitt mel. Diett rik på hele korn som hvete mel øke fiber inntaket og kan redusere risikoen for enkelte sykdommer.

Favor vegetabilsk pålegg i stedet for kjøtt pålegg. Du trenger ikke betale for vanlige sopp og grønn paprika. Pizza selskaper tilbyr gourmet valg som stekt aubergine, spinat og soltørkede tomater.

Velg kjøtt pålegg lavere i fett enn den tradisjonelle pepperoni og pølse. Du kan kjøpe frossen pizza toppet med grillet kylling eller Canadian bacon.

Se etter frosne pizza med soya-baserte kjøtt erstatter. Soya-baserte pepperoni og pølse erstatninger replikere smaken av kjøtt uten mettet fett og kolesterol.

Kjøp frossen pizza med tynn bunn i stedet for pan eller tykk-crust pizza. Dypt fat pizza laste på hundrevis av ekstra kalorier per skive med sin deig overbelastning. Smaken av pålegg blir ikke overveldet på en tynn, sprø skorpe.

Sjekk for trans fett innhold på ernæring etiketten. Velg frossen pizza med null gram transfett for å redusere risikoen for hjertesykdom.

Tenk en frossen pizza laget med økologisk ost, saus og pålegg. Kjøp velge et produkt sertifisert som 100 prosent økologisk av USDA, kan du begrense eksponering for plantevernmidler, plantevernmidler og syntetisk gjødsel.