Digidexo.com

Oral-B Pulsar Fjerning av batteri

Oral-B Pulsar Fjerning av batteri


En Oral-B Pulsar er en batteridrevet tannbørste som vibrerer når du trykker på en knapp. Bust som vibrerer hjelp til å bryte opp plakk mellom tennene. Etter å ha slått på Pulsar, du bare børste som vanlig å få fordeler av Pulsar design. Det har også en trykkfølsom split hodet som brukes til å justere i munnen for å komme til de vanskelige å nå steder uten å bruke for mye press. Oral-B Pulsar har et avtagbart batteri, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny børste hvis batteriet går tomt.

Bruksanvisning

•  Skru bunnen av tannbørsten ved å dreie i en bevegelse mot urviseren.

Flytt stykke metall som holder batteriet på plass og fullføre sin krets til siden slik at batteriet kan tas ut. Pass på å ikke bryte metall stykke som det er behov for tannbørsten for å fungere skikkelig.

Fjern AAA-batteri.

Skru bunnen av tannbørsten igjen, snu klokken, etter å ha satt inn et nytt batteri hvis det er ønskelig, og å justere metallstykke.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å vri åpne bunnen av tannbørsten, må du kanskje tang for å legge til ekstra dreiemoment. Tang kan også være nødvendig å flytte metall stykke fullføre krets i tannbørsten.
  • Bryte metall stykke eller bøye den slik at den ikke berører batteriet vil føre til at tannbørsten til å ikke fungere skikkelig.