Digidexo.com

Informasjon om Holosync meditasjonsteknikker

Informasjon om Holosync meditasjonsteknikker


Holosync er kjent som "personlig vekst gjennom Technology" program laget av Bill Harris, direktør og president i Centerpointe Research Institute. Skaperne av Holosync hevder at å lytte til programmet tillater hvem som helst å nå den dype meditative tilstander, hvor dypt transformativ arbeid er mulig, nesten umiddelbart.

Funksjoner

Holosync lydteknologi plasserer binaural rytmer under frede meditativ musikk og beroligende omgivelseslyder på en måte som trekker lytteren forsiktig inn i alpha hjernen wave tilstand.

Teorier / Spekulasjoner

De frekvenser som benyttes er ment å tilveiebringe en stimulus som krever hjernen for å skape nye forbindelser for å forstå. Gjentatt bruk gjør at lytteren til å oppleve en følelse av økt bevissthet og høyere bevissthet.

Betraktninger

For å få fullt utbytte av Holosync teknologi, må lytteren ha stereo hodetelefoner.

Expert Insight

Forfatter og selvhjelp guru James Ray, president og CEO i James Ray International, sier at [Holosync] "hjelper lette helbredelse av emosjonelle traumer og selvpålagte begrensninger for alltid, selv for folk som har vært mislykket med andre metoder."

Fordeler

Holosync hevdes å tillate enhver person tilgang til dype tilstander av meditasjon, som tidligere kun er oppnåelig til de mest dedikerte utøvere.

Potensial

Som hjernen utvikler seg nevrologisk, problemer tidligere opplevde blitt irrelevant for nylig forbedret sinnstilstand.