Digidexo.com

Hvordan ta Eucalyptus Oil for Forkjølelse og influensa

Eucalyptus olje har lenge vært brukt som behandling for forkjølelse og influensa-relaterte lunger. Den kan brukes som en decongestant eller et slimløsende, bidrar til å løsne slim og slim fra brystet. Selv selges uten resept, National Institutes of Health advarer det bør brukes med ekstrem forsiktighet. For kaldt og influensa lettelse, administrere det som en damp inhaleringsmiddel eller fortynne det og bruke det lokalt på brystet. Inges eucalyptus olje kan være svært farlig, selv i svært små doser.

Bruksanvisning

Dampbehandlings

•  Legg fem til 10 dråper eucalyptus olje til to kopper vann, deretter bringe blandingen til en byll. Ikke bruk så mye eukalyptus at det blir overveldende og ineffektiv som en dampbehandling.

Hell forsiktig den kokende væsken i en bolle og legg den på et bord. Bøy hodet over bollen, lukk øynene og pust inn dampen. For større effekt, drapere et håndkle over hodet for å fange opp dampen. Hvis du finner deg selv får ubehagelig varmt bare fjerne håndkleet. Inhalerer dampen i 10 til 15 minutter eller til lunger er unødvendig.

For alternative damp behandlinger, legger fem til 10 dråper eucalyptus olje til fordamper vann eller legge til flere dråper til et varmt bad. Badekaret behandling ikke bare fjerner lunger, men berolige smerter fra kroppen også.

Lokal applikasjon

Mix 15 til 30 dråper eucalyptus olje with1 / 2 kopp olivenolje. Hvis du foretrekker, kan du erstatte sesam eller mandelolje for olivenolje.

Påfør blandingen til brystet som en gni for å avlaste brystet og tett nese. Prøv å pakke et håndkle rundt området for å legge varme og hjelpe blandingen trenge gjennom huden. Som eukalyptus penetrerer, løsner det slim og slim fra brystet for mindre innsnevret puste.

Re-gjelde hver to til tre timer etter behov.

Hint

  • For influensarelaterte smerter og plager, kan du prøve å bruke eucalyptus gni som massasjeolje på rygg og nakke.
  • Ikke bruk eukalyptusolje som en aktuell gni på barn under 6. Unngå også å bruke eucalyptus i noen form hvis du er gravid eller ammende. Personer med astma bør ta vare med eukalyptus behandlinger, som de kan noen ganger utløse astmaanfall. Aldri svelges ufortynnet eucalyptus olje. Selv svært små mengder kan forårsake livstruende reaksjoner.