Digidexo.com

Grønnsaker som renser kroppen

Grønnsaker som renser kroppen


I enkelte asiatiske og indianske kulturer, er rensing en flere hundre år gammel praksis der matvarer er vant til internt ren kroppen. I dag er dusinvis av kommersielle renser på markedet er utformet for å bli kvitt systemet av giftstoffer, men å spise et sunt kosthold, spesielt en rikt på grønnsaker og frukt, naturlig renser kroppen. Grønnsaker er gode kilder til næringsstoffer og fiber som hjelper flush toksiner, og de skaper ekstra enzymer som fremmer fordøyelsen helse. Etter at du har fått tillatelse fra legen din for å gjøre en rens, lager ditt kjøleskap med disse grønnsaker for å hjelpe avgifte kroppen din.

Artisjokker

Artisjokker har et svært høyt fiberinnhold: en mellomstor artisjokk kan ha 10,3 gram fiber, noe som er dobbelt så mye i en kopp brokkoli. Fiber er viktig for enhver sunt kosthold; mens rensing, er det nødvendig å laste opp på fiber-rik mat, som de beveger seg lett gjennom fordøyelseskanalen, rengjøring det underveis. Ifølge Mayo Clinic, bør kvinner spiser 21 til 25 gram fiber per dag og menn bør spise 30-38 gram fiber. Lagt fordelene med et fiberrikt kosthold er fordelene til ditt hjerte helse og en reduksjon i risikoen for diabetes.

Reddiker

Reddiker kan være stebarn av vegetabilsk familie, men de bidra vesentlig til en godt avrundet kosthold. Ikke bare er de rike på folsyre, kalsium og kalium, men disse små runde grønnsaker er fullpakket med fiber. Greenene er gode kilder til antioksidanter, og pærene er ideelle grovfôr for en rensing diett. Disse grønnsakene kan holde litt varme, så det er lurt å spise dem i mindre tall først for å finne ut hvordan kroppen din tåler det. Som en bonus, kan reddiker gi opptil 30% av det daglige vitamin C behov og deres antibakterielle fordeler kan beskytte mot visse matbårne virus.

Brokkoli

Ikke bare er brokkoli rik på fiber og kalsium, noe som gjør det idé for en rens, men brokkoli bidrar også til leveren helse. Tenk på leveren som kroppens filter; det holder de gode tingene kroppen din trenger og fjerner giftstoffer, som er en viktig del av et sunt fordøyelsessystem. I tillegg har brokkoli lenge vært spioneringen som et hjelpemiddel i forebygging av visse kreftformer, blant annet på grunn av de nærings isothiocyanater som er funnet i cruciferous grønnsaker.

Spinat

Spinat er høy i kalsium og magnesium, som er viktig for god kolon helse. Ifølge Colon Cleanse råd nettsted, kalsium "hjelper flex interne muskler" mens magnesium "slapper musklene dine." Denne prosessen holder fordøyelsessystemet fungerer optimalt. Takket være Popeye, de fleste vet at spinat er full av vitaminer og avgjørende for et sunt kosthold, men spinat er enda mer gunstig enn de fleste innser. The Institute of Brain Aldring og demens ved University of California i Irvine tyder på at spinat faktisk kan skru tiden tilbake. Instituttet har syntetisert data som indikerer at spinat, blant annet frukt og grønnsaker, kan redusere aldersrelaterte tap i motor og kognitive funksjoner.