Digidexo.com

Hvorfor trenger jeg bare opp i vekt på magen?

Genetisk predisposisjon

Hvert individ er født med et sett kroppstype, eller form. En persons kropp type bestemmer hvordan og hvor hun gevinster vekt og lagrer fett. De genetiske faktorer som avgjør en persons høyde, øyenfarge og hudfarge er de samme faktorene som bestemmer hvordan og hvor vedkommende er egnet til å lagre overflødig kroppsvekt eller fett. Når kroppsvekten øker, vil en person med en genetisk predisposisjon mot lagring av overflødig vekt (fett) i mageregionen sannsynligvis se en økning i magen størrelse. En persons genetiske profil bestemmer hvor overflødig mat kalorier er sannsynlig å bli lagret som fett. Hvorvidt dette området er magen, lårene, kjærligheten håndtak eller ansiktet, genetiske determinanter, som er uforanderlig, styrer hele prosessen.

Fat Cell Distribution

Hvor og hvordan fettcellene er fordelt på kroppen spiller en stor rolle i å bestemme hvor en person som er egnet til å lagre flertallet av sin vekt. For de fleste er fettcelle distribusjon ikke fordelt jevnt over hele kroppen. Snarere de fleste mennesker har områder, eller lommer, på kroppen sin som har mye høyere konsentrasjoner av fettcelle innskudd enn andre deler. Naturligvis disse tette områder av fett celle lagring naturlig lagre og beholde mer kroppsfett enn andre, naturlig slankere områder på kroppen. For folk som får mesteparten av sin vekt på magen, i tillegg til genetiske faktorer, er de sannsynligvis til å ha en større konsentrasjon av fettceller i magen til å begynne med, som naturligvis predisponerer dem mot lagring av vekt (fett) i at området.

Metabolske / kosthold Betraktninger

Selv ikke ansvarlig for regi fett og / eller vekt for å bli lagret i en persons magen, en persons metabolic rate, den hastigheten som kroppen hennes omdanner mat til energi, og kostvaner påvirker hastigheten som kroppen fett blir lagret på kroppen . Når energiforbruket (kalorier) stiger energi (kalorier) brent på en konsistent basis, oppstår fettlagring. En person med en genetisk predisposisjon mot lagring av fett i magen området vil se en økning i magen størrelse som vekten er oppnådd. Denne metabolske / kosttilskudd samspill skape forutsetninger for vekt (fett) gevinst å skje; en persons genetisk disposisjon og fettcelle lagringsmønstre påvirke hvor som fikk vekt er lagret.