Digidexo.com

Instant Relief av GERD

GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom, er en plagsom tilstand som utvikler seg fordi den nedre esophageal sphincter ikke fungerer skikkelig, slik at mat og magen juice tilbake i spiserøret. De vanligste symptomene er halsbrann og brystsmerter, selv om noen mennesker kan også oppleve en hoste, sår hals og vanskeligheter med å svelge. Flere medisiner - både reseptbelagte og over-the-counter - er tilgjengelige for å behandle GERD. Noen er langsiktige vedlikeholds medikamenter for å forebygge og kontrollere symptomer, mens andre er laget for å behandle akutte symptomer.

Antacida

Vanlige over-the-counter antacids som tums, rolaids, Mylanta og Maalox kan gi rask lindring av halsbrann og svie som vanligvis ledsager GERD. Disse medikamentene nøytralisere magesyre, som er en av årsakene til den brennende smerte. Selv antacids vil gi noen rask lindring, har de ikke behandle betennelse i spiserøret som GERD forårsaker. Unngå å ta for mange antacids på grunn av risikoen for å oppleve plagsomme symptomer som diaré og forstoppelse.

H-2-reseptorblokkere

En annen type medisin som kan gi lindring fra halsbrann forårsaket av GERD kalles en H-2 reseptorblokker. Det fungerer ligner på en syrenøytraliserende. H-2-reseptor-blokkere ta litt lenger tid enn antacida å gi lindring, men de styrer halsbrann i en lengre tidsperiode. Over-the-counter H-2 blokkere inkluderer Tagamet, Pepcid, Axid og Zantac. Hvis du prøver disse stoffene og ikke har avlastning, kan legen være i stand til å foreskrive en sterkere H-2 blocker. Husk imidlertid at ikke alle GERD lider oppleve lindring av disse stoffene. De er bare effektiv i omtrent halvparten av pasientene, ifølge National Institutes of Health.

Hjem Rettsmidler

I tillegg til reseptbelagte og over-the-counter medisiner, er det flere hjem rettsmidler du kan prøve å gi noen rask lindring av GERD. Legg en 1/2 ts. av eple cider eddik til et glass med vann og drikke det mens du spiser måltider. Dette vil bidra til å forhindre irritasjon i esophageal fôr som forårsaker smerte. Et annet godt middel er ingefær rot, som kan absorbere magesyre. Den beste måten å bruke ingefær til å behandle GERD er å kjøpe ingefær kapsler fra en helsekost eller kosttilskudd butikken. Ta en kapsel etter middag eller spise et stort måltid for å hindre halsbrann fra utviklingsland. Hvis du ikke ønsker å ta kapslene for å hindre GERD symptomer, ta en når du føler deg halsbrann utvikler for å få noen lettelse.