Digidexo.com

Hvordan redusere fett rundt magen

Hvordan redusere fett rundt magen


Å ha en trim og tonet midsection innehar slik sex appeal at mest alle ville stoppe på noe for å oppnå en slik flat, buk-fett-fri mage. Dietter fylt med lett fast food høy i fett og mangel på mosjon er å takke for økt magefett, men med noen livsstil tweaks og kosthold endringer, vil du være i stand til å kaste noen, om ikke alle, av magen fett og være på en bane til en ny og trimmer deg.

Hvordan redusere fett rundt magen

•  Vurdere mengden kalorier du tar i på daglig basis. Beregn hvor mye kalorier du trenger basert på din alder, høyde og aktivitetsnivå. Redusere dette tallet med 500 for å miste ekstra vekt som kan være årsaken til fett rundt magen.

Vurdere kostholdet ditt ved å spørre deg selv hva du spiser. Invester i en daglig diett rik på frukt og grønnsaker, som er høy i fiber. Også innlemme magre proteiner, som for eksempel fisk eller fjærfe. Begrens inntaket av raffinert sukker ved å spise hel-hvete karbohydrater.

Hold øye med prisen. Gjennomføre ukentlige veie-ins for å holde oversikt over fremgangen din. Husk at noen buk fett tap rutine tar tid og engasjement. Daglige kalorikontroll og ukentlig trening er viktig for å oppnå maksimale resultater mulig. Sett deg små mål for deg selv og feire de gradvise suksesser som de kommer.

Delta i hjerte-øvelser i 45 minutter minst fire ganger per uke. Det er viktig at du forbrenner mer kalorier enn du tar i å trimme reserve lagret fett rundt magen. Øvelser som jogging, sykling eller aerobic klasser er akseptable former for kalori-brenning metoder.