Digidexo.com

Vekttap problemer fra Lisinopril

Vekttap problemer fra Lisinopril


Lisinopril, eller Prinivil, kan føre til flere mageproblemer som kan føre til en nedgang i appetitten av brukerne. Problemer som forverring av anoreksi, dyspepsi, diaré og generell kvalme kan ta en toll på spisevaner og atferd. Brukere bør være årvåken og observere deres matvaner før bivirkninger permanent påvirke dem. Pasienter bør være sikker på å konsultere sine leger om eventuelle bekymringer de har til enhver tid.

Anoreksi

Forverring av anoreksi var en sjelden bivirkning av Lisinopril i kliniske studier. Dette ble imidlertid mer vanlig observert på placebo pille enn på Lisinopril. Anoreksi, noen ganger kalt anorexia nervosa, er en spiseforstyrrelse preget av redusert appetitt eller aversjon mot mat. Lisinopril kan redusere appetitten. Over tid kan inntak av mat reduseres og muligens kommer til punktet av sult eller alvorlig unngåelse av mat. Folk tar Lisinopril bør se etter endringer i matvaner. Anoreksi kan føre til moderat til alvorlig vekttap.

Dyspepsi

Dyspepsi er dårlig. Det kan være forbundet med å spise mat som "uenig" med deg eller forårsake mageproblemer. Dyspepsi er en bivirkning av Lisinopril. Dyspepsi kan være et alvorlig problem, ifølge USA Today, sto for syke dager på jobb og mange legebesøk. Kirurgi er også et alternativ for å stoppe dyspepsi, ifølge USA Today. Dyspepsi kan føre til en mat aversjon. Hvis venstre ubehandlet over tid, kan det føre til vekttap og en rekke mageproblemer.

Diaré

En av Lisinopril er bivirkningene er diaré. Den type diaré forårsaket av Lisinopril er rett og slett en bivirkning og kan stoppes når som helst ved å avslutte Lisinopril. Å ha diaré og tilhørende problemer som kvalme kan ødelegge en persons appetitt og føre til vekttap. I tillegg folks kropper mister næringsstoffer under utbrudd av diaré som også kan føre til vekttap under behandling med Lisinopril.

Kvalme

Behandling med Lisinopril kan også gi kvalme. Kvalme kan føre til oppkast og dyspepsi eller magen fordøyelsesbesvær. Kvalme kan føre til unngåelse av mat og manglende evne til å holde maten i systemet på grunn av mild til alvorlig oppkast. En konstant urolig mage og ubehag kan også føre til en reduksjon av å spise og muligens drukket. Lisinopril kan måtte avbrytes hvis det fører til kvalme og oppkast over lang tid på grunn av helseproblemer. Disse symptomene kan føre til mild til alvorlig vekttap.

Svimmelhet og hodepine

Lisinopril forårsaker svimmelhet og hodepine som vanlige bivirkninger. Svimmelhet og hodepine når opplevd jevnlig på daglig basis kan påvirke matinntaket. Disse to forholdene kan føre til kvalme eller dyspepsi og føre til en reduksjon i appetitten. Den vekttap kan ikke være betydelig i alle tilfeller, men det fortsatt kan forekomme. Over tid en person kan se en reduksjon i vekt.