Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på Myokarditt

I motsetning til endokarditt, som oftest rammer hjerteklaffen, påvirker myokarditt hjertemuskelen. Det er oftest utviklet som et resultat av alvorlig viral infeksjon som ligger et eller annet sted i kroppen. Men det kan også skyldes andre hjertekomplikasjoner som kan etterlate spor av bakterier bak til å trenge inn i muskelveggen. Tilstanden kan inngås av personer i alle aldre, og kan skje i både menn og kvinner. Venstre ukontrollert eller feil behandlet, kan myokarditt svekke eller skade hjertet. Det kan føre til blodpropper som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Av disse grunner er det viktig å gjenkjenne symptomer på tilstanden, slik at de kan bli rapportert til en lege så raskt som mulig.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Myokarditt

gjenkjenne de mest typiske symptomer på myokarditt. Trøtthet, spesielt når kombinert med kortpustethet, er en sterk indikasjon på tilstanden. Andre symptomer inkluderer hevelse i ekstremiteter, som også kan være et resultat av den tredje symptom, væskeretensjon.

Forstå at myokarditt kan representere seg annerledes hos barn. Mens de kan oppleve noen av de samme symptomene som er nevnt ovenfor, kan flere symptomer også føre. Disse kan inkludere hud eller spiker misfarging på grunn av oksygen tap, en uvanlig høy feber, og selv har evne eller vilje til å spise eller drikke.

Forskning symptomene på myokarditt som også kan speile de av andre sykdommer. Disse inkluderer ubehag i brystet eller mild smerte. Når brystsmerter ikke er alvorlig, kan det lett bli avvist. Hjerte arytmi kan skyldes en rekke forskjellige tilstander eller sykdommer, slik at det er vanskelig å binde til myokarditt. Arytmi kan representere seg selv som uregelmessig hjerterytme, hoppet beats, eller beats som er for rask eller for sakte. En annen symptom -shortness av puste -could være relatert til enten hjerte-eller lungeproblemer. De fleste antar sistnevnte og ikke gi mye tanke til tidligere, noe som i tilfelle av myokarditt kan være dødelig.

Kontakt lege når visse virus symptomer vises. Disse inkluderer plutselige utbruddet av en alvorlig smertefull hodepine; uforklarlige smerter i kroppen og smerter, særlig de som ligger i ledd; eller magekramper ledsaget av diaré. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis indikerer en farlig virusinfeksjon, de godt kunne. I tilfelle av myokarditt er det bedre å være safe than sorry.

Rapport til en ER når alvorlige symptomer vises. Disse inkluderer en manglende evne til å ta en pust. Mer alvorlig enn bare kortpustethet, i dette tilfellet en persons pust er alvorlig anstrengt, på grensen til umulig. Symptomer kan også inkludere en manglende evne til å utføre enkle daglige aktiviteter som oppvasken eller ta ut søpla. Enkeltpersoner kan besvime plutselig uten forhåndsvarsel. Dette kan eller kan ikke ledsages av hjertearytmi.

Hint

  • Personer som lider av andre hjertesykdommer kan enkelt åpne seg opp til tilfeller av myokarditt også. Det er derfor viktig å være årvåken. Alltid informere leger av personlig medisinsk historie, inkludert tilstander og sykdommer, med så mye detaljert informasjon som mulig.
  • Visse sykdommer kan selv forårsake eller føre til myokarditt. Noen av de mest vanlige er lupus, MRSA, bakteriell lungebetennelse, eller andre alvorlige infeksjoner staph.
  • Ta alle forholdsregler mulig når du arbeider rundt industrielle kjemikalier.
  • Hold deg unna farlige narkotiske stoffer, industrielle kjemikalier og tung doser av hydrokarboner. Disse svekke kroppen, slik at det å trekke virus som kan oppmuntre bakteriell avl som kan føre til myokarditt. Drug misbruk av noe slag, selv over-the-counter medisiner, kan det føre til giftige forhold for kroppen som kan føre til problemet. Over eksponering for noen sterke kjemiske i store mengder eller over en lengre periode kan også skape kaos.