Digidexo.com

Body Fat Caliper Måleveiledning

Body Fat Caliper Måleveiledning


Skinfold calipers er en populær metode blant personlige trenere for å måle fettprosent. Basert på den idé at det meste av kroppens fett ligger under huden, er disse målepunktene måle tykkelsen av huden hos visse viktige punkter på kroppen. Denne metoden kan gi deg et bedre inntrykk av din kroppssammensetning enn metoder som beregner BMI, men å måle fettprosent med skinfold calipers, trenger du mer enn et spesielt sett med instrumenter. For nøyaktige resultater, må du ta og registrere alle målinger presist.

Body Fat Caliper Måleveiledning

•  Identifiser plasseringen av hvert område på kroppen der du vil måle huden. For menn er disse områder er en diagonal skinfold tas halvveis over brystet, på nivå med underarmen, en vertikal skinfold på forsiden av låret halvveis mellom hofte og kne, og en vertikal skinfold på buk en tomme over navle .

For kvinner, disse områdene er en vertikal skinfold på baksiden av triceps, halvveis mellom skulderen og albuen, en vertikal skinfold på forsiden av låret, halvveis mellom hofte og kne, og en diagonal fold tatt på toppen av den ilium bein i bekkenet.

For best resultat, få noen til å hjelpe deg med å ta opp disse målingene.

Zero kalipperne ved å sikre pekeren leser på null før du begynner. Hvis målepunktene ikke er nullstilt, vri på bryteren sakte til pekeren leser på null.

•  Element alle målinger på den høyre side av bare huset. Ta målinger på hvert sted. Hold i huden og underliggende vev på hvert sted forsiktig mellom tommelen og pekefingeren.

Merk av skinfold på hvert sted med et øyenbryn blyant, 2 cm nedenfor der huden er forstått. Plassere målepunktene på dette merking, vinkelrett på skinfold.

Mål tykkelsen av skinfold til nærmeste 0,1 mm, mens det fremdeles griper folden. Slipp avtrekkeren på kalipperne, og etter 3 sekunder, lese skiven til nærmeste 0,1 mm. Spill hver måling med blyant og papir.

Ta alle nødvendige målinger på hvert skinfold nettstedet. For nøyaktighet, ta minst to målinger på hvert sted, og fortsette å ta målinger før to målinger varierer fra mindre enn 1 mm.