Digidexo.com

Hvordan kontrollere vann vektøkning fra stress

Mennesker inneholde skjulte three pounds i vann vekt alene. Vannretensjon kan være forårsaket av store mengder av natrium-, mineral mangler, stressnivå, og dårlig ernæring. Redusere stressnivået reduserer overflødig vann beholdes i kroppen, og dermed redusere midjen din. Vektøkning fra vannretensjon er ikke uvanlig, men ofte oversett. Med noen enkle tips kan du redusere mengden av vann beholdt per uke og slippe flere pounds i løpet av kort tid.

Hvordan kontrollere vann vektøkning fra stress

Spis, drikk og sparke tilbake

Konsumere en multivitamin daglig. Velg et vitamin som inneholder vitamin B og vitamin C. Disse spesielle vitaminer redusere væskeretensjon og vil hjelpe filtrere overflødig vann.

Kjøp rå hvitløk. Peel fedd hvitløk og skjær i fire sectionals. Konsumere en sectional to ganger om dagen, etterfulgt av å drikke en åtte oz. glass vann. Hvitløk detoxifies systemet naturlig, og resulterer i en følelse av renhet i hele kroppen.

Drikk tre åtte oz. glass tranebærjuice daglig. Tranebærjuice er bevist å rense ut i urinveiene og å filtrere væske og giftstoffer som strømmer gjennom kroppen. Vannretensjon kan induseres av væsken ikke filtrering gjennom nyrene skikkelig; tranebærjuice vil hjelpe nyrene og filtrere overflødig væske.

Ikke konsumere mat og drikke som inneholder store mengder av natrium. Bearbeidet mat, rask mat, og alkohol er vanlige matvarer og drikkevarer som inneholder høye nivåer av natrium. Store mengder av natrium kan aktivere kroppen til hamstre væsker i systemet og forårsake vannretensjon.

Ligg på sofaen og slappe av høyde stil. Heve bena ved å plassere tre puter under føttene. Sørg for å heve bena høyt; Bena skal være høyere enn brystet nivå. Høyde kan redusere hevelse, og forårsake væske til å renne fra visse områder av kroppen.

Hint

  • Hvis du er tilbøyelig til å bruke bordsalt under måltider, prøv en salt erstatning, som ikke inneholder natrium, karbohydrater, eller trans fett. Dette vil redusere høye nivåer av natrium drastisk.
  • Hvis vannretensjon vedvarer, ta kontakt med din fastlege for en vurdering. Selv vannretensjon er vanlig, er det alltid anbefalt å se din lokale lege eller fastlegen for å bedre evaluere vannretensjon årsaker og risiko.