Digidexo.com

Kan du gå av Meds for depresjon?

Kan du gå av Meds for depresjon?


Depresjon påvirker så mange som 10 prosent av amerikanerne. Sykdommen kan være langsiktig og kronisk, eller kan være akkurat som et resultat av en spesielt vanskelig tid, som å miste en kjær.

Medisiner

De mest vanlige resepter for depresjon er Prozac, Paxil, Zoloft, Nortriptyline, Desipramin, Protriptline, Amitriptyline, Imipramin og Doxepin henhold til usdoctor.com hjemmeside. Som med alle medisiner, kan disse ha mange bivirkninger.

Stoppe Medisiner

Antidepressive bruk må avtatt gradvis. Unnlatelse av å avta sakte kan føre til milde til alvorlige abstinenssymptomer; slik som hallusinasjoner, kvalme, influensalignende symptomer, balanseproblemer, tåkesyn og mange andre.

Support

Se en lege for den beste planen å gå av antidepressiva. Familie, kan støtte grupper og psykoterapi alle være svært nyttig under tilbaketrekningen scenen.

Aktivitet

Tren minst tre ganger i uken i 30 minutter om gangen. Øvelse øker utholdenhet, motstand mot sykdom og løfter humøret ved å frigjøre endorfiner i kroppen din

Diet

En sunn, velbalansert kosthold kan være avgjørende for noens stoppe antidepressiva. Dette holder deg i din beste mental og fysisk form. Tar 25 til 50 mg B6 hver dag kan også bidra til å avlaste abstinensproblemer.