Digidexo.com

Hvordan du kan påvirke Dreams

Drømmer har vært en ting av fascinasjon siden tidenes morgen. Når vi våkner opp fra et mareritt, kan det ofte være en lettelse å igjen møte med virkeligheten. Når vi våkner opp fra en drøm hvor våre villeste ønskene har gått i oppfyllelse, kan våkne være en bitter erfaring. Mange ønsker å ha drømmer et sted i midten av de to, og mange ønsker drømmer som vil hjelpe dem å løse sine problemer eller hjelpe dem med å velge mellom to veier i livet. Noen vil gjerne ha en Oz slags drøm. Nedenfor vil du finne måter som du faktisk kan påvirke drømmene som du har i din søvn.

Bruksanvisning

•  Tenk levende om natten så snart du legger deg i sengen. Gi deg selv sterke tanker og forslag til søvnen din. Hjernen din ofte plukker opp på disse.

Slå på en film som du går i dvale. La den på repeat. Gi din hjerne innspill alle i løpet av natten kan påvirke retningen som det tar. Noen ganger hjernen din plukker opp på visse ting i filmen, og kan vri den i en helt annen måte.

Spis cheddar ost hvis du ønsker å drømme om kjendiser. Ifølge en studie utført av den britiske Cheese Board i 2006, kan ost påvirke slags drømmer du har.

La på klassisk musikk når du skal skli inn i slummer hvis du ønsker avslappende drømmer. Få en massasje før du sovner. Noe som du kan gjøre for å fysisk slappe kroppen vil også ha som effekt på hjernen.

Spør deg selv et spørsmål gjennom hele dagen hvis du prøver å løse et problem eller ta en beslutning i livet ditt. Tror det spørsmålet mange ganger som du prøver å gå i dvale. Ofte vil du få svar i dine drømmer. Ikke iverksette tiltak basert utelukkende på dine drømmer, skjønt. Det er hjernen din prøver å få orden på alt det har absorbert i dag, og det bør ikke tas som bokstavelig som noen tar drømmer.

Tips og advarsler

  • Skriv ned dine drømmer i en drøm journal. Omfatte situasjonen for dagen før, samt noe spesielt du spiste den kvelden, de tankene du hadde før søvn, og noe støy som skjedde rundt deg i søvne.
  • Ikke vær impulsive basert på åpenbaringene i en drøm.