Digidexo.com

Herbal Poison Ivy Cures

Ifølge Phyllis Balch i sin guide "Resept for Nutritional Healing", ca 2 millioner mennesker hvert år har en reaksjon fra å komme i kontakt med Poison Ivy, gift eik eller gift Sumac. De er alle medlemmer av samme botaniske familien og anbefalt behandling for hver enkelt er det samme.

Årsak og symptomer

Mest utsatt for giften eføy er de som er følsomme for sollys. Ikke alle som kommer i kontakt med giften eføy vil ha en reaksjon på det. Den irriterende stoff i anlegget som fører til en reaksjon som kalles Urushiol.

Første symptomene på en reaksjon på giften eføy er en svie og kløe sensasjon. Neste en rød, intenst kløende utslett kan forekomme, noe som er ofte ledsaget av hevelse, oser og skorpedannelse blemmer. Symptomene kan opptre i opptil sju dager etter første kontakt. Kloring sprer smitte.

Herbal behandlinger

Påføring ren aloe vera gel etter behov vil hjelpe lindre svie og kløe sensasjon. Påføring trollhassel vil også bidra til å stoppe kløe og hjelpe healing. Påføring tea tree olje med en bomullsdott vil bidra desinfisere og helbrede huden påvirkes av giften eføy.

Ekstrakter av følgende urter kan brukes lokalt som et middel for Poison Ivy: svart valnøtt ekstrakt, bloodroot, solhatt, goldenseal og myrra. Svart valnøtt har antiseptiske egenskaper som bekjemper infeksjoner, reduserer bloodroot hevelse, fremmer echinacea sårheling, goldenseal reduserer betennelse og myrra er en kraftig antiseptisk.

Like deler av kalk vann og hvit eik bark gjort til en te og avkjølt kan brukes i en kompress. Bytt ut komprimere med en ny en så snart den blir tørr.

Andre Anbefalinger

Selv om det synes counterintuitive, kan du prøve å bruke komprimerer laget med vanlig, varmt vann i korte intervaller. Selv om kløe vil kort bli svært intense, vil den stoppe i flere timer som nervene ansvarlig for kløe bli overbelastet, og sluttet.

Lindring av kløe kan også oppnås ved å lage en pasta fremstilt av vann og maisstivelse, vann og natron, vann og kolloidalt havremel, eller Epsom-salter. Kombiner tre teskjeer tørr ingrediens med en teskje vann.

Tofu eller vannmelon skall kan bli anvendt på området for kjøling lindring. Prøv å holde deg kul som varme og svette kan gjøre kløe verre.

Skulle du oppleve ekstrem hevelse og rødhet, feber, eller har gift eføy som dekker store deler av kroppen, bør du oppsøke lege.