Digidexo.com

Fluocinonide Cream Alternatives

Vanlig foreskrevet for sine anti-inflammatorisk og anti-klø kvaliteter, er Fluocinonide kategorisert som en aktuell kortikosteroid krem ​​og markedsføres under merkenavnet Lidex. Hudsykdommer som produserer et overskudd av kløe, kunne rødt, tørr hud indikere bruk av Fluocinonide krem. Imidlertid er Fluocinonide kontraindisert hos personer som har en allergi eller følsomhet for det. Andre alternativer er tilgjengelige for å kontrollere tørrhet og kløe forbundet med visse hudsykdommer.

Amcinonide Cream

Markedsføres under merkenavnet Cyclocort, dette fungerer aktuell kortikosteroid krem ​​på en lignende måte å Fluocinonide krem. Amcinonide er tilgjengelig i både krem ​​og salve. Pasienter med allergi mot Fluocinonide krem ​​bør diskutere sin allergi med deres helse-omsorg leverandøren før du bruker amcinonide.

Betamethasone dipropionate

Betamethasone dipropionate, et derivat av prednisolon, markedsføres under merkenavnene Diprosone, Synalar-DP og Diprolene. Betamethasone dipropionate er et kortikosteroid som gir lindring av intens kløe og tørrhet, og er et alternativ til Lidex. Betametason-dipropionat kommer i form av en krem, lotion og salve.

Desoximetasone

Desoximetasone, markedsført under merkenavnet Topicort, er kategorisert i samme familie som de andre alternativer til Fluocinonide, og det fungerer på en lignende måte. Det er solgt som en gel eller en krem.

Hydrokortison krem

Hydrokortison krem, solgt som en over-the-counter middel for kløe og irritasjon, er en mild kortikosteroidkrem anvendes for topisk påføring. Lenge regnet som gullstandarden i behandling av kløende hudsykdommer, er det et relativt trygt og billig alternativ til Fluocinonide krem ​​som ikke krever resept.