Digidexo.com

Nail Fungus Beer Treatment

Neglesopp er en type sopp som vokser under tåneglene og fingernegler. Negler som er infisert med denne soppen vises gulnet og tykk. Bortsett fra å bruke en reseptbelagte medisiner, kan spiker sopp være vanskelig å drepe. Imidlertid kan en øl behandlingen ta vare på den. Soaking du føttene eller hendene i en øl-basert blanding kan drepe spiker sopp fordi soppen ikke kan trives i et svært surt miljø.

Making the Beer Treatment

En spiker sopp øl behandling er en blanding av tre ingredienser. Den viktigste ingrediensen er et mørkt øl, for eksempel Guinness (selv om noen stout-stil brygg vil fungere). Hell en liter av rom-temperatur øl inn i en stor beholder. Legg en liter hvit eddik til øl og røre å kombinere.

Den siste ingrediensen i en spiker sopp øl behandling kalles en acidophilus pose. Disse duftposer, som kan kjøpes på helse medisin butikker, inneholder acidophilus, en type probiotiske bakterier. Acidophilus fortrenger soppen. Mens øl og eddik vil bidra til å kutte tilbake på soppvekst, vil acidophilus holde soppen kommer tilbake. Droppe halvparten av en acidophilus pose inn i øl og eddik blandingen, og rør.

Soaking Fungus

Vask plagede området med såpe og vann, og tørk godt. Sug hender eller føtter i øl behandling i ca 30 minutter. Etter soaking dem, gni toppen av de berørte negler med en pimpstein eller fil for å fjerne dødt materiale fra dem, og føne området med en hårføner. Varmen vil drepe utildekket sopp. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen.

Stick med det

Som spiker sopp er beskyttet fra omverdenen ved fingernegl eller tånegl, til å bruke en øl behandling drepe det vil ta litt tid. Sørg for å suge området i behandlingen løsningen hver dag. Du vil begynne å se uinfisert spiker vekst fylle på bunnen av spikeren i løpet av 30 dager, men skal holde oppe behandlingen inntil alle de soppinfiserte deler av spikeren har vokst ut. Denne prosessen kan ta tre til seks måneder, avhengig av hvor omfattende infeksjonen er.

Ølet behandling kan brukes om igjen i tre dager; bare dekke beholderen med plastfolie eller et lokk mellom bruk og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted (for eksempel et kjøkken eller bad kabinett). Etter tre dager, kast brukte behandling og blande opp en ny ladning.