Digidexo.com

Tool sikkerhet for barn

Tool sikkerhet for barn


Barn liker å etterligne det foreldrene gjør. Gutter og jenter ønsker ofte å hjelpe med husholdning reparasjoner eller byggeprosjekter. Selv om det er bra å lære barn hvordan disse tingene er gjort, bør man vise forsiktighet for å hindre at barn fra å bli skadet. Undervise barna verktøyet sikkerhet bidrar til å gi kunnskap om hvordan verktøyene fungerer og hvilke skritt å ta i bruk av verktøy uten å bli skadet.

Undervise Før Touch

Holde verktøykassen låst og alle verktøy utilgjengelig for barn er et første skritt i verktøy sikkerhet. Som barn lærer å trygt bruke verktøy, vil de også lære å sette ting bort på riktig måte for å holde andre barn trygge.

Lær barna hva hvert verktøy i verkstedet om for, hvordan det fungerer, og hvordan du kan bruke det trygt. La barna holde verktøy og se dem over før du får dem bare plukke opp et verktøy og prøver å bruke det. Lær den riktige måten å plukke opp, bære og holde verktøy under arbeidet.

Advar barn av skjæring, klemming, knusing, og poking farer. Deretter vise barna hvordan du skal holde hvert verktøy å bruke den.

Tilsyn

Oppsyn av voksne er viktig, spesielt med yngre barn. Preteens og tenåringer kan være i stand til å bruke noen verktøy uten en voksen til stede, men på selv disse tidene, bør barna være kjent med sikker bruk av verktøy før de lov til å bruke dem. Voksne bør holde fokus mens et barn arbeider med verktøy. Lær barna å konsentrere seg eller sette ned et verktøy hvis overfor distraksjoner, for eksempel besøkende eller telefonsamtaler.

Beskytte kroppen

Barn bør se voksne iført verneutstyr ved bruk av verktøy. Sammen med å bli undervist trygge måter å bruk av verktøy, barna også lære ved å observere voksne ved hjelp av sikker praksis. Vernebriller vil holde rusk og gjenstander fra slående øynene. Sklisikre hansker bør brukes ved bruk av verktøy som kan skli hvis brukt med svette hender eller hvis verktøyene kan lett skjære eller klemme. En lue eller hjelm kan være nødvendig, avhengig av prosjektet. Fottøy bør være nær-toed og har sklisikre såler. Lære barn å ta av smykker, som det kan bli fanget i bevegelige deler. Langt hår bør festes tilbake slik at den ikke blir tatt i verktøy eller hindre et barns syn. Løstsittende skjorter og jakker kan også bli fanget i verktøy.

Begynn med Nonpower Tools

Barn i alle aldre bør begynne å jobbe med nonpower verktøy. Ved hjelp av håndverktøy vil tillate barna å lære det grunnleggende bygge eller reparasjon prosjekter, mens de eliminerer risikoen å bli skadet fra en ut-av-kontroll-elektroverktøy. Utdannet til batteridrevne verktøy for å hjelpe barna lære å kontrollere en drevet verktøy. Så, barn, spesielt ungdommer, kan lære hvordan du trygt bruke elektroverktøy.

Barne-Building Workshops

Bygge workshops, slik som gratis arrangementer i regi av nasjonale Oppussing kjedene, vil også lære barn hands-on bruk av verktøy. Foreldre og barn kan delta på disse klassene sammen, slik at foreldrene kan videre instruere barna hjemme om verktøyet sikkerhet.