Digidexo.com

Hvordan stoppe Vendende øreinfeksjoner

En ørebetennelse er betennelse i mellomøret forårsaket av bakterier som blir fanget der. Selv om omtrent hvem som helst kan få en øreinfeksjon, disse infeksjonene oftest forekommer hos barn. Barnet kan oppleve smerte eller gulaktig væske i den infiserte øret. Barnet kan også ha problemer med å høre på siden med den infiserte øret. Gjentakende ørebetennelser er vanlig og kan forebygges ved å ta noen forholdsregler med ditt barns helse.

Hvordan stoppe Vendende øreinfeksjoner

•  Har barnet ditt helt sjekket ut av legen sin. Gjentakende ørebetennelser kan være tegn på andre helseproblemer. Legen kan diagnostisere eventuelle underliggende helseproblemer som kan føre til en ørebetennelse og behandle dem. Hvis en underliggende helsetilstand som forårsaker tilbakevendende ørebetennelser, vil behandle det stoppe infeksjoner.

Sørg for at barnet ditt praktiserer god hygiene ved å vaske hendene ofte, spesielt etter å berøre eller være rundt syke mennesker. Ørene bør også rengjøres regelmessig med mild såpe og en vaskeklut. Ikke sett inn noe i barnets øre større enn en finger fordi noe større kan forårsake skade på øret struktur.

Boost ditt barns immunsystem. Periodiske infeksjoner kan være tegn på et svakt immunsystem. Holde barnet hydrert og være sikker på at han får rikelig med vitamin C. Snakk med legen din om pneumokokk vaksine for å hindre ørebetennelse. Det har blitt vist å ha noen effekt på disse.

Prøv mindre playgroups eller barnehager. Jo flere barn barnet har kontakt med, jo mer sannsynlig er det at han kan plukke opp bakterier og virus. Begrens antall barn barnet ditt leker med å begrense hans muligheter for kontrahering ørebetennelser.

Beskytt barnet ditt fra passiv røyking. Ikke bare har passiv røyking blitt bevist å øke barnets risiko for pusteproblemer, det har også vært knyttet til tilbakevendende ørebetennelser.

Hint

  • Vurdere å ikke gi barnet ditt en smokk. Studier viser at babyer som bruker smokk etter ett års alder har en tendens til å være mer sannsynlig å få ørebetennelse.