Digidexo.com

Hvordan Fyll Lap Band Port

Lap band kirurgi er en type gastric bypass kirurgi som involverer dannelsen av en lomme over magen mindre enn magen, som vil få deg til å føle deg mett raskere og holde deg følelsen mett lenger. Det er justerbar og kan fylles med saltvann eller har saltvann fjernet som dine diettbehov endre seg i løpet av din vekttap programmet. Du må gå for vanlige fyllinger som er gjort av fagfolk med røntgenutstyr i henhold til programmet anbefalt av legen.

Hvordan Fyll Lap Band Port

•  Få en god natts søvn før du går for fylling. Hvis du er godt uthvilt, vil påfyll være mer komfortabel.

Diskuter med legen gjør fyll enhver vanskelighet eller ubehag du kanskje har følt siden forrige besøk. Hvis porten er for full, kan du ha problemer med å holde maten ned, og hvis det ikke er full nok, kan du føle sultfølelse og har problemer med å holde seg til din diett plan.

Ikke spis for minst 4 til 6 timer før å ha fyll gjort. Dette vil gjøre det mulig fluoroscope på bedre å bestemme hvor mye saltvann må bli injisert inn i porten.

Unngå å ha en fylle når du har mensen, har noen form for sykdom som en forkjølelse eller influensa, eller du er midt i en allergisk reaksjon på pollen eller en mat substans. Disse føre til at kroppen til å hovne opp, og en nøyaktig avlesning kan ikke bestemmes.

Rapporter eventuelle endringer i din helse som for eksempel graviditet eller drastisk vekttap til legen som utfører fyll.

Unngå pasta, brød og ris etter fyllet i noen dager. Drikke og prøve å holde på en flytende diett i minst 24 timer for å sikre at væsker passere gjennom porten.

Hint

  • Hold en dagbok av maten du spiser og hvordan du reagerte på dem for fremtidig referanse.
  • Ikke bort i binging eller ikke spise etter denne operasjonen, men heller holde seg til en avtalt vekttap diett.