Digidexo.com

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Aspartam er et kunstig søtningsmiddel som brukes i en rekke næringsmidler og drikkevarer. FDA har godkjent bruken av aspartam, og sier at det er et trygt tilsetningsstoff. Aspartam inneholder asparaginsyre og fenylalanin, som begge er aminosyrer er funnet i proteiner. Folk som tror aspartam bruk er farlig, for eksempel Dr. Janet Hull, hevder at aspartam er giftig og kan forgifte kroppen. Foreløpig er den enkleste måten å teste for følsomhet for aspartam er ved å følge en eliminasjonsdiett.

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Hvordan Test for Aspartam forgiftning

•  Diskuter dine bekymringer angående aspartam forbruk med legen din. Fenylketonuri (PKU) er en lidelse der pasienten ikke er i stand til metabolsk prosess fenylalanin, som finnes i aspartam. Hvis du viser symptomer på PKU, kan legen din bestille en blodprøve for å sjekke for sykdommen.

Få blod arbeid for å teste for PKU og diskutere resultatene med legen din. Diagnosen PKU innebærer kosthold og livsstil endringer for å eliminere de aminosyrer som ikke metaboliseres.

Pasienter med PKU eller pasienter som tror helsemessige forhold er et resultat av aspartam bruk bør fjerne aspartam fra sine dietter. Aspartam finnes i mange diett mat, sukker-fri mat og legemidler. Det kan bli markedsført under flere forskjellige merkenavn.

Fortsett eliminering av aspartam i minst 60 dager. Dr. Janet Hull tyder på at 60 dager for eliminering er nødvendig før en pasient ville se fullstendige resultater og lindring av symptomer.

Skaff en hår analyse, hvis ønskelig. Hår analyse identifiserer kjemikalier og metaller lagret i håret protein. Dr. Janet Hull anbefaler hår analyse som en del av aspartam eliminering slik at pasienten er klar over toksisitet i kroppen hans.

Ta en detox supplement, hvis ønskelig. Dr. Janet Hull foreslår å ta en detox supplement når eliminere aspartam fra kosten for å fullt rense kroppen for aspartam og kjemikalier igjen fra aspartam bruk.

Hint

  • Diskuter symptomer og aspartam bruk med legen din før du gjør endringer i kostholdet eller tar kosttilskudd.