Digidexo.com

Hvordan å få nok Magnesiumklorid Fra diett alene

Magnesiumklorid er en kjemisk forbindelse som i hovedsak består av salter. Det er funnet i store konsentrasjoner i sjøvann og saltoppløsning. Fordi magnesiumklorid hjelpemidler i produksjon av fordøyelsessyrer, gir forbindelsen helsemessige fordeler ved å øke magens evne til å absorbere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i mat. Oral magnesiumklorid kosttilskudd er tilgjengelig i pilleform, selv om dine daglige behov kan absorberes gjennom ulike matvarer som er skissert her.

Hvordan å få nok Magnesiumklorid Fra diett alene

•  Snakk med legen din om å øke magnesiumklorid inntaket hvis du har en gastrointestinal lidelse. Anbefalt daglig inntak av magnesium klorid er 420 mg daglig.

Snack på stekt gresskar frø kjerner. En 3 unse servering inneholder mer enn 100 prosent av anbefalt daglig dose (RDA) av magnesiumklorid.

Spis mer fisk, som er rik på magnesium klorid. En 9-unse servering av kveite gir 75 prosent av RDA.

Spis tre nøtter med mindre du er allergisk mot dem. A 1-unse servering av paranøtter leverer 25 prosent av RDA for magnesiumklorid. A 1-unse servering av mandler inneholder 20 prosent RDA, som gjør en 1-unse servering av tørket pinjekjerner.

Konsumere bønner og andre belgfrukter er rike på magnesium klorid. En 1/2 kopp svarte bønner, hvite bønner, lima bønner eller marineblå bønner gir en 10 prosent RDA av magnesiumklorid.

Drikk soyamelk og spise tofu, som er avledet fra soya. Begge er rike på magnesium-klorid.

Hint

  • Fersk grønnkål, spinat og andre grønne blader er rike på magnesium klorid. Vurdere å erstatte disse grønnsakene om salat i en salat.