Digidexo.com

Struts egg og kolesterol

Struts egg og kolesterol


Strutser legger de største eggene som finnes i alle arter. Sammen med struts kjøtt, egg er en kilde til human ernæring. Ifølge forskning i "British Poultry Science" utgitt av PubMed.gov, struts egg har lignende nærings egenskaper til kylling egg, men med mindre kolesterol.

.

Ernæringsmessige sammensetningen

Fuktighet, protein, fett, kalsium, fosfor, vitamin A, folsyre, magnesium, sink, jod og jern-innhold av strutse egg er lik som kylling egg. Men vitamin E, pantotensyre, og mangan vises i lavere nivåer i struts egg enn i kylling egg, ifølge C. Roselina Angel, Ph.D., ved mazuri.com.

Denne næringssammensetningen struts egg kan variere avhengig av dyrenes diett, men bare for noen stoffer, slik som vitaminer A, D, E, K og B12, riboflavin, tiamin, pantotensyre, linolsyre og folic syrer, biotin, mangan, og jod, uttalte C. Roselina Angel, Ph.D.

Imidlertid, kolesterol, vann, protein, kalsium, fosfor, aminosyrer og magnesium forblir de samme, uavhengig av dyreforet.

Plomme

Kolesterol finnes kun i eggeplommen av strutser, akkurat som med andre fugler.

Eggeplommen utgjør 30 prosent av det totale volumet, og dens opprinnelige funksjon er å gi næring til å utvikle dama.

Kolesterolinnhold

Innholdet av kolesterol funnet per gram eggeplomme i en struts egg er omtrent 10,6 til 10,9 mg, i henhold til "British Poultry Science" utgitt av PubMed.gov. Dette utgjør omtrent en prosent av den totale eggeplomme.

Sikker Intake

I et dokument publisert av sunn mat Club, bør kolesterol være i området fra 200 til 400 mg per dag. Dette representerer omtrent kolesterolinnholdet i 40g av ren strutseplomme.

Kolesterol helsemessige farene

Kolesterol er en vesentlig komponent av den gode metabolismen av mennesker og dyr. Det spiller en viktig rolle i produksjonen av hormoner, gallesyrer og fettløselige vitaminer. Imidlertid, i høye nivåer, det fører til mange hjertesykdommer, slik som arteriosklerose.

Rariteter

Det har blitt sagt at struts egg var en favoritt mat av dronning Victoria, ifølge Helse Notes, på HollandandBarret.com. Hvert egg inneholder tilsvarende to dusin høner egg. En struts egg veier 3 kg., Som er 1,360g. Det ville ta minst en time å hard-koke et slikt gigantisk egg.