Digidexo.com

Hjemmelaget Detox Salt Water for Weight Loss

Mange bruker detox og fastende programmer for ulike grunner, blant dem til å rense kroppen for giftstoffer, øke helsemessige fordeler og få energi. En sentral del av de fleste detox og fastende programmene er at de også hjelpe deg å miste vekt.

Saltvann Cleanse

Salt detox program (også kalt en saltvann rens) består av fordøye én liter lunkent vann blandet med en til to spiseskjeer med naturlig salt (for eksempel havsalt). Rør eller ryste blandingen inntil saltet er oppløst. Å ha effekten av en muntlig klyster, vil denne løsningen kjøre gjennom kroppen din svært raskt, siden kroppen ikke kan fordøye det. Dette detox program bør utføres på en dag når du har god tid til å bli hjemme (i nærheten av badet.) Drikk saltvann blandingen og deretter legge seg ned og massere magen og underlivet. Nå kan være et godt tidspunkt for noen yoga strekker hvis du praktiserer yoga. De fleste rapporterer avføring innen 30 minutter til to timer. Flere flere kan følge.

Salt Vann rens for Weight Loss

Når du har renset systemet ditt, gjenopprette den ved å spise yoghurt (for å fylle opp de gunstige bakterier i tykktarmen), frisk frukt, grønnsaker og juice.

Nesten alle detox-programmer har kolon rens i forbindelse med endringer i kostholdet som å kutte ned på eller eliminere rødt kjøtt, meieriprodukter, bearbeidet mat og raffinert sukker, samt alle animalsk fett. Hva dette betyr er at mye kalorier er eliminert fordi du endre kostholdet til å kutte ut mest kalori-laden matvarer. Eliminere alle disse kaloriene vil legge til fordelene av din "vekttap rens."

Anbefalinger og advarsler

Det er ofte anbefalt at du raskt for en dag eller minst en natt før du gjør en salt vann rens, eller sørg for at du har avføring før rens. Av åpenbare grunner, vil du oppleve den minste ubehag mulig. Hvis det er omfattende avføring i tykktarmen, vil du eliminere det svært raskt når saltvann flush går gjennom systemet.

Ikke bruk bordsalt for en rens. Det vil ikke ha den samme virkning. Havsalt er oftest anbefales.