Digidexo.com

Diett for en Body Trimming Metabolism

Diett for en Body Trimming Metabolism


Din kroppsvekt er direkte relatert til hastigheten på stoffskiftet. Jo raskere stoffskiftet er, jo mer kalorier kroppen din forbrenner naturlig. Selv om en person har en naturlig langsom metabolisme, er det diett retningslinjer som, hvis de følges, kan få fart på stoffskiftet for en trim kropp.

Metabolisme øke Meals

Visse matvarer hjelpe kroppen til å brenne kalorier på en raskere hastighet. Frokost matvarer som melk, havregryn, egg, grapefrukt og fullkorn frokostblanding er bra for påskynde metabolismen. Oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, laks, sardiner, tunfisk og kalkun er alle akseptable proteinkilder for en kropp trimming kosthold. Matvarer som skal serveres på siden av et proteinrikt hovedrett er asparges, bønner og kål. Drikk grønn te, kaffe og vann med sitron for en metabolisme-boosting drikke.

Metabolisme øke Snacks

Snacking sunt er like viktig som å spise sunt når du prøver å holde en trim kroppen. Sunn snacks alternativene inkluderer rå mandler, gulrøtter, yoghurt og epler. Ikke bare er disse snack matvarer sunt, men de fart på stoffskiftet slik at du forbrenner flere kalorier i løpet av dagen.

Frequency of Eating

Når du velger en diett som støtter et raskt stoffskifte, er det viktig å se utover maten du spiser. Hvor ofte du spiser er en viktig faktor når du øke stoffskiftet. Det anbefales at du spiser seks ganger om dagen. Det bør være tre mellommåltider og tre små snacks.