Digidexo.com

Hemorrhoid behandling med steroider

Hemorrhoid behandling med steroider


Hemorroider skje i om lag halvparten av alle voksne over 50 år, ifølge Mayo Clinic. Hemorroider er hovne blodårer i anus eller endetarm forårsaket av overdreven press fra vanskelige avføring eller graviditet. De fleste hemorroider behandles med over-the-counter og reseptbelagte legemidler som inneholder steroider.

Formål

Steroid kremer, inkludert over-the-counter hydrokortison kremer, redusere betennelse som forårsaker hemorrhoid å bule. Steroid kremer også avlaste anal kløe og mindre smerte forbundet med hemorroider ved å gi lindring til irritert hud, ifølge National Library of Medicine. Steroider ikke eliminere kilden til problemet, har de behandle symptomene.

Typer

De vanligste steroider brukes er de tilgjengelige over-the-counter (OTC). De fleste av disse kommer i form av en salve, krem ​​eller en pute. Andre steroider som brukes til å behandle hemorroider er foreskrevet av lege, avhengig av hvor alvorlig tilstanden din er. De fleste OTC medisiner er effektive på liten til moderat hemorroider, men kanskje ikke så effektive på mer alvorlige tilfeller. Hvis du ikke merke en forbedring innen en uke ved hjelp av en OTC steroid medikament, snakk med legen din om andre alternativer.

Bivirkninger

The National Library of Medicine sier at de vanligste bivirkningene ved bruk av steroider for å behandle hemorroider er et utbrudd av akne, kløe, svie, sprekkdannelse i huden, tynning av huden og en endring i fargen på huden. Du bør slutte å bruke den umiddelbart og snakke med legen din dersom du opplever noen tegn på en alvorlig allergisk reaksjon som kortpustethet, elveblest, hevelse i lepper og problemer med å svelge.

Forholdsregler

Før du bruker steroider for hemoroider du bør informere legen din dersom du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på noen kortison eller steroider. Opplyse om eventuelle andre legemidler eller kosttilskudd (urter, vitaminer) du er i dag, inkludert andre reseptfrie legemidler. La legen vite om du har en infeksjon, lider av en immunsykdom, har en historie med diabetes eller glaukom. Hvis du er gravid, har tenkt å bli gravid eller du ammer, fortelle legen din. Steroider er ikke anbefalt for barn under 2 år, ifølge National Library of Medicine.

Betraktninger

Kommunisere med legen din og holde alle avtaler. Ikke slutte å bruke en fastsatt steroid krem ​​hvis symptomene forsvinne. I mange tilfeller kan symptomene avta, men behovet for medisinering er avgjørende for å hindre hemorroider fra å returnere. Ikke bruk andre reseptbelagte medisiner og ikke dele din med noen andre. Ha en liste over medisiner du nå tar på personen din i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon.