Digidexo.com

Hollistic rettsmidler for reflux

Acid tilbakeløp, ifølge Mayo Clinic, er den tilbakestrømning av magesyre i spiserøret. Under en episode av acid reflux, kan du føle behov for å svelge mer fordi noe føles fast i halsen din, eller mat kan komme tilbake opp; du kan hoste, føler behovet for å klarne strupen; eller, i ekstreme tilfeller, vil du ha halsbrann. Det er virkemidler, herunder forebyggende dietter for å demme opp for symptomer, samt resepter som du kan ta. Men noen mindre kjente helhetlig rettsmidler gi lindring.

Acid vs Acid

En helhetlig tilnærming kombinerer fysiske endringer, som i kosthold og urt behandling, samt en åndelig tilnærming. En svært vanlig kosttilskudd rette er å legge en daglig dose av økologisk eple cider eddik til rutine. Dette er en prøvd-og-sant, gamle hjem rette for reflux. Hold deg til økologisk eple cider fordi den inneholder spesifikke enzymer.

Selv om det kan virke mot sin hensikt å behandle syren med eddik, er det antatt at surhetsgraden i eddik er lik den som er i magen. På grunn av dette, er eddik antatt å hjelpe til med fordøyelsen. Som et daglig kosttilskudd, bland 1 ss av eple cider eddik med vann og ta rett før måltidene.

Frukt, Urter & Roots

Visse frukter og urter er også tenkt å muligens ha en beroligende effekt på magen. Bananer, er papaya og epler anbefales, samt urter som kanel, muskat og glatte alm. Disse kan alle hjelpemiddel i å redusere symptomer på syre reflux.

Ginger Root er også en urt som har vært brukt i lang tid for å roe magen. Det er antatt å absorbere magesyre og i tillegg har en mild sedativ virkning. Du kan kjøpe ingefær i kapselform fra alle helsekost butikk. Det er best å ta etter middag å behandle reflux. Les bruksanvisninger den anbefalte doseringen.

Akupressur / Visualisering

Kineserne helbredende kunsten akupressur, samt enkle visualisering, er også to mer holistisk teknikker som brukes i behandling av acid reflux. Akupressur, når den brukes til et bestemt punkt på håndleddet, har vært brukt i lang tid til å behandle kvalme og oppkast, og blir nå brukt for acid reflux i form av akupressur håndleddet band, også kalt sea band. Den tettsittende håndleddet band har en plast knapp på det som gjelder press på sentrale punkter på håndleddet.

I tillegg er praksisen med visualisering akkurat som det høres ut: visualisere resultatet du ønsker å oppnå. Ved hjelp av visualisering for å hjelpe til å redusere symptomene er enkel. Sitt i et rolig sted og visualspiserøret. Du kan bruke nesten alle visuelle bildet du velger, men ett eksempel er å visualisere et stykke av mat som du normalt ikke kan spise, går ned jevnt. Visualisere en klar, rosa, sunn spiserøret. Et annet eksempel er å visualisere en forferdelig representativt bilde av reflux og ødelegge det i ditt indre øye.

Selvfølgelig alltid konsultere med en lege før behandling av enhver tilstand og kombinere god medisinsk forstand og helhetlig rådgivning med informert dom og legens råd.

Flere metoder

Aloe Vera juice er en annen naturlig rette for acid reflux. De fleste naturforskere anbefaler ¼ kopp før måltider. Vær forsiktig med å drikke aloe vera juice som inneholder avføringsmiddel forbindelser, og sørg for at du imbibing ingestible slags aloe vera juice - ikke aloe vera til utvortes bruk. Spørre på din lokale helsekost butikken før du kjøper.

Til slutt, meditasjon, noe som reduserer hverdags stress, har en ekstra gunstig bivirkning ved at redusert stress kan redusere symptomene på tilbakeløp. Stress er en kjent aggravator av halsbrann, reflux og fordøyelsesbesvær. Som alltid oppsøke lege og aldri erstatte informasjonsinnholdet i denne artikkelen for offisielle medisinske råd.