Digidexo.com

Alkaline Diet Foods for PH Balance

Alkaline Diet Foods for PH Balance


Kroppens syre-til-alkalisk forholdet er kjent som dens pH-balansen. Maten vi spiser er klassifisert som sure eller Alkalizing basert på hvordan det påvirker kroppens pH når fordøyd. Forbruker for mye syreholdig mat kan føre til at kroppens pH å bli ubalansert, som fører til tretthet, sykdom og et svekket immunforsvar. Kroppens pH kan gjenopprettes ved å forbruke mer basisk mat.

Frukt

Overraskende, sitrusfrukter som sitroner og lime er svært alkalisk. Selv om de kan smake surt, etterlater de seg mineraler når fordøyd som er alkalisering. Vannmelon, papaya, mango og druer også rangere høyt på alkaliske produsere skala. Hold deg til fersk frukt og unngå hermetisert som det vanligvis har tilsatt sukker og konserveringsmidler som reduserer alkalitet.

Grønnsaker

Grønnsaker er alkanizing matvarer, spesielt mørke bladgrønnsaker og andre grønne grønnsaker. Ifølge AkalineFoods.com, grønnere vegetabilsk, jo mer nytte får du fra den. Gode ​​valg er rå spinat, grønnkål, brokkoli, asparges og rosenkål.

Oljer

Extra virgin olivenolje og grapeseed olje er høy-alkaliske matvarer og også tjene som sunt fett.

Urter og krydder

Omtrent alle urter og krydder er alkalisk. Dette inkluderer de som anses å være varm eller svært smakfull. Noen av de høyeste alkaliske-produserende krydder inkluderer kanel, karri og ingefær.