Digidexo.com

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt


Folk vikle søppelsekker rundt kroppen sin i et forsøk på å kutte vekt veldig raskt. Oftest ser vi idrettsutøvere bruker denne teknikken å gjøre vekt. Det er viktig at boksere og brytere veie et visst beløp for å kjempe i en bestemt vektklasse. Ifølge Military.com, vil du gå ned i vekt i form av svette, som er vann og elektrolytter, når iført søppelsekker og trener, men du vil få vekten tilbake på ditt neste måltid eller neste gang du tar en drink.

Hvordan Wrap søppelsekker rundt kroppen din til å svette av Vekt

•  Skjær et hull i bunnen av alle fem søppelsekker med saksen. Alle hullene bør være i sentrum av posen på motsatt side av enden av opening.The hull i bunnen av en pose bør være stort nok til å passe inn gjennom hodet. Det bør være to poser som har hull store nok for hendene å passe gjennom og to poser bør ha hull stort nok for dine føtter.

Cut arm hull i søppelpose som er å gå over hodet. Pass på at armen hullene er store nok til å passe dine biceps gjennom. Armene hullene skal kuttes på hver side av sekken, ca 6 inches fra bunnen.

•  Plasser posen med ermhullene over hodet. Sett hodet og armene ut gjennom de riktige hullene. Duct tape åpningen av posen rundt livet for å sikre at ingen varme kan unnslippe.

Ha søppelsekker på armene og bena. Sørg for at hver pose er så stramt som mulig til kroppen. Plasser duct tape rundt hver av håndleddene og rundt den andre enden av posen i nærheten av ditt skulderområdet. Plasser duct tape rundt posen ved anklene og på låret området for å låse i varmen.

Hint

  • Mens søppelsekker er på, vil sitte i en varm badstue øke svette og i hvilket tempo du vil gå ned i vekt.
  • Å miste vekt for fort på denne måten kan føre til at du blir dehydrert.