Digidexo.com

Testosteron Shot Vs. Cream

Testosteron Shot Vs.  Cream


Testosteron er avgjørende for mannlig helse. Mange menn mangler tilstrekkelige mengder og må søke testosteron tilskudd. Mann hormonbehandling bruker en rekke leveringsmekanismer. To av valgene i arsenal er gels eller kremer og skudd.

Er det forskjeller?

Opplysning testosteron, enten levert gjennom en injeksjon eller en krem ​​eller gel, som er nødvendig for mange menn. Flere faktorer bestemme avgivelsessystemet for ethvert individ. Selv om både aktuell og injiserbare testosteron arbeid, er det hjelpeutstyr faktorer å vurdere bortsett fra effekt.

Comfort nivå

De mest brukte former for injeksjon testosteron er basert på en oljesuspensjon. Effektiv levering krever en tynn kanyle av tilstrekkelig lengde til å trenge en betydelig muskel.

Convenience

Testosteron gel og kremer er vanligvis brukes daglig, på pasientens bekvemmelighet. Med mindre en pasient gjør selv-injeksjoner, som noen gjør, vil han trenge å besøke legekontoret hver 10 til 14 dager for hans skudd.

Kostnad

Injiserbare former av testosteron er generelt mindre kostbare enn kremer og geler. Injiserbare testosteron er ikke patentert. De mest brukte geleer og kremer er, selv om en compounding apotek kan produsere formuleringer som er lavere i pris enn de populære merkevarer.

Sikkerhet

Når kremer eller gels er brukt, må man sørge for at de områdene av huden der formuleringen ble brukt ikke kommer i kontakt med andre, spesielt kvinner og barn. Dette er ikke en bekymring med injeksjoner.

Timing

Kremer og geleer er hurtigvirkende, men av kort varighet. De må anvendes ett femtinitti ganger per dag for å holde testosteronnivåer stabil. Injeksjoner frigjøre testosteron i kroppen saktere, men varigheten av handlingen er alt fra 10 til 14 dager eller lenger.